Zijn regelmatige updates van het besturingssysteem deel uit van een ‘premium’ smartphone?

Elke maand of zo lezen we berichten over een ander “iPhone killer” dat Apple uit de bovenste plek zal kloppen in het premium segment van de smartphone markt. Toch moet niet de frequentie en de betrouwbaarheid van het systeem updates operationele worden meegeteld bij de aankoopbeslissing van een smartphone, premium of anderszins?

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Apple iOS 7 in september en heeft geduwd vier onderhoud releases sindsdien. Het bedrijf heeft onlangs geplaatst op de ontwikkelaar support pagina voor de App Store een grafiek met de goedkeuring tarief van de nieuwe iOS. Bijna 80 procent van de iOS-gebruikers (78 procent) zijn nu op iOS 7, 18 procent op iOS 6 en slechts 4 procent op iets eerder (uiteraard met behulp van hardware die niet kan worden bijgewerkt om iets meer stroom Dit is;. Belangrijke informatie voor ontwikkelaars , zowel voor neerwaartse ondersteuning bij software-updates of bij de ontwikkeling van nieuwe titels. Het is een snelle overgang.

Echter, een recente post op het Patently Apple blog gewezen op de angst van Updates, een rapport van Daniel Bader op het Mobile siroop, een Canadese mobiele nieuwssite. Het draait allemaal om het trage tempo van OS-updates in de mobiele ruimte apparaat. Hij prees HTC, Samsung en Sony. Maar Canadese mobiele klanten, klaagt hij, zijn gevangen in vertragingen.

Hier zijn we, nog een jaar bijna verdwenen, en ik huilend in mijn Cheerios. Niet letterlijk, geest, maar een spreekwoordelijke stroom van gemiste kansen cascades op de grond, een voor elke geconsumeerd Android-update.

Een ander Mobile Siroop bericht merkt op dat de vervoerders verschijnen om de bron van de vertragingen in het verstrekken van OS-updates zijn. Echter, ondanks de vergelijkbare regressie testen en certificatie-eisen, Apple erin slaagt om schot in de roos.

Volgens HTC, carrier-apparaten gaan door vier meer stappen dan hun Google Play Edition equivalenten, en drie meer dan de Developer / Unlocked Editions, die geloofwaardigheid verleent aan het idee dat draadloze providers, hoewel ze zorgen voor de apparaten goed te laten werken op hun netwerken, zijn de belangrijkste oorzaak voor het updaten vertragingen. Hoewel iOS-updates zijn onderworpen aan dezelfde certificering en het testen van onderzoek, heeft Apple een of andere manier in geslaagd om het proces te versnellen en leveren een update van alle apparaten, in alle landen, op dezelfde dag.

Een of andere manier? Voor iemand buiten de Apple ecosysteem, het is een raadsel hoe Apple alle iOS-apparaten, in alle ondersteunde landen kunnen updaten, en op dezelfde dag.

Dit meldde onregelmatigheid van de steun van de zijde van de fabrikant en de vervoerder is niet goed begrepen door de meeste klanten van niet-Apple smartphones, en zeker, speelt niet in de aankoopbeslissing van consumenten of bedrijven. Het is niet opgenomen in de berekening ROI.

Vanuit mijn Apple markt oogpunt, de meeste PC-eigenaren baseren hun mobiele aankoopbeslissingen met een PC mentaliteit: de invoerprijs is de belangrijkste factor aangezien alle telefoons zijn hetzelfde, goedkoper is beter, en een significante mate van ondersteuning van de leverancier is niet verwacht. Software-updates zijn iets in verband met pc’s, niet met een telefoon.

In plaats daarvan moet de klant het hele ecosysteem van hun technologie te evalueren. Het platform bestaat uit een aantal dingen duidelijk, en andere minder-zo: de hardware maker, de OS leverancier, derden app-ontwikkelaars, de beschikbaar voor ontwikkelaars gereedschappen, het OS makers ondersteuning voor ontwikkelaars, de app store en de regeling met ontwikkelaars, en de veiligheid van het platform. Dit zijn slechts een paar van de dingen die de gebruikerservaring over de levensduur van een product te creëren. Ze zijn belangrijk, ook al is dat de levensduur slechts een paar jaar zal zijn.

Mobile Siroop genaamd Motorola Moto X als de top telefoon van 2013. Toch is het observeerde de iPhone 5S “werkt gewoon.”

De iPhone 5s is waarschijnlijk de beste all-round smartphone op de markt enigszins gehinderd door haar underwhelming batterij en steeds meer verkrampt 4-inch display. Maar de telefoon biedt een groot ecosysteem van apps en games die nog steeds Android overschaduwen in bijna elk opzicht, en iOS 7 verbetert drastisch wat was al een snelle, veilige besturingssysteem. Control Center alleen, die een gemakkelijke toegang tot veelgebruikte systeeminstellingen biedt, is prachtig geïntegreerd, en AirPlay blijft het argument voor een platform meer dan ongelijksoortige diensten.

Vreemd, dat “gewoon werkt” kwaliteit blijft een mysterie voor de meeste van de mobiele hardware- en softwareleveranciers zijn.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen