Vroeg op, Android en iOS-app makers zijn niet zo geïnteresseerd in het porten naar Windows

Microsoft verraste de developer community met nieuws vorige maand dat het gereedschap zou bieden voor Android en iOS-app makers om eenvoudig de haven hun software voor Windows.

Het is veel te vroeg om een ​​oordeel te vellen over de strategie op lange termijn, maar op de korte termijn, sommige ontwikkelaars gewoon niet geïnteresseerd zijn volgens Reuters: Het mediabedrijf bereikt om een ​​dozijn ontwikkelaars en kwam weg met een algemene negatieve sentiment op porten apps voor Windows.

Microsoft execs beweren Windows 10 zal op 1 miljard apparaten geïnstalleerd worden binnen twee tot drie jaar tijd, wat betekent dat tegen het einde van de zomer 2018.

Dat is een kleine steekproefomvang om zeker te zijn. Echter, het suggereert dat Microsoft heeft nog steeds veel werk te doen in het overtuigen van de ontwikkelaars te helpen vullen van de Windows Store met apps eerder gevonden op Android en iOS-apparaten.

Van de 12 ontwikkeling winkels Reuters sprak, acht zijn niet geïnteresseerd in wat Microsoft verkoopt voor Windows 10. De overige vier zijn, maar het is vermeldenswaard dat ze Windows apps bieden al.

Wat houdt de ontwikkelaars terug? De tijd en moeite om de haven van hun software om Windows vergeleek de potentiële terugverdientijd.

Sean Orelli, een app development director met software voor Citibank, de New York Post en Conde Nast, vat dat gevoel, vertelde Reuters dat “Windows Phone zal een aanzienlijk deel van de markt te krijgen voordat dit iets dat ons bespaart tijd wordt en / of geld. ”

Had Orelli maakte zijn opmerking een paar maanden geleden of op elk moment in de afgelopen jaren, zou ik zijn punt te zien. Nu, echter, het lijkt een beetje kortzichtig om mij.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Met een nieuwe universele app strategie in alle Windows 10 apparaten, een waarachtiger evaluatie waar Microsoft staat in de markt is niet alleen met toestellen, maar ook met tabletten en touchscreen laptops. Je zou zelfs een zaak voor de desktop als touch-vriendelijke apps kan worden gebruikt met een muis of een touchscreen display.

Neem het geval van Candy Crush, dat is de poster-kind-app voor deze nieuwe aanpak.

Koning, de maker van de populaire – zelfs verslavend – spel voor iOS en Android, samen met Microsoft bij het bedrijf de recente ontwikkelaar evenement om de nieuwe strategie presenteren. De nieuwe app ook gewezen op het instellen Microsoft verstrekt aan ontwikkelaars om de haven te helpen hun mobiele software tool; koning gebruikte het om de haven Candy Crush van iOS naar Windows.

Als gevolg hiervan, Candy Crush zal niet alleen beschikbaar op Windows Phones in de wereld te zijn, maar, zoals een universele app, zal ook draaien op Windows-computers.

En het zeker niet Koning zal pijn dat Candy Crush wordt vooraf geïnstalleerd met Windows 10, wanneer Microsoft lanceert later dit jaar. Dat voegt honderden miljoenen apparaten – zo niet een miljard in 2018, uitgaande van Microsoft raakt haar zelfopgelegde doel – dat het spel kan draaien.

Als dat soort van bereik is niet de tijd en de moeite waard, ik ben niet zeker wat het is.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties