Verwachten dat 2016 een druk en inspirerend jaar voor de technologie executives zijn

Welkom op het nieuwe jaar, en van harte welkom om het nieuwe tijdperk. Daarmee komt er een grote heroverweging van welke informatie-technologie is, en de relatie met het bedrijf. IT wordt steeds het bedrijf, en het bedrijfsleven wordt steeds IT. Tegelijkertijd hebben organisaties leveranciers van technologie verbeterde diensten, alsmede de consumenten te worden. Ik heb op deze convergentie in veel berichten hier bij de website en elders geschreven, en de volgende is een samenvatting en bij te werken, met de gevolgen voor 2016 en verder.

Verhoogde efficiëntie en energiebesparing, zoals handmatige, gekopieerd of verkalkte processen worden vervangen door software-defined en analytics-aangedreven processen;. Verhoogde de markt inspelen, met bedrijven in staat om te reageren op de vraag van de consument door middel van sociale media, en te anticiperen op toekomstige trends door middel van analytics .; hogere niveaus van samenwerking, als leden van organisaties in staat zijn om samen te werken en informatie met elkaar vrijwel onmiddellijk te delen, maar ook met klanten;. Greater innovatie door middel van kennisdeling, aangezien bedrijven hebben een grotere toegang tot de zwembaden van de kennis en middelen buiten hun muren. Veel moeilijke problemen worden opgelost, omdat ze worden naar de wereld open, dankzij de technologie gebaseerde netwerken. Greater innovatie door middel van experimenten. Simpel gezegd, technologie maakt het ongelooflijk goedkoop te mislukken. En hoe meer je kan falen, hoe meer je kunt leren wat werkt. Ik paar jaar terug, ik hoorde Scott Cook, mede-oprichter en voorzitter van Intuit Inc., beschrijven de formule van zijn bedrijf voor het bereiken van baanbrekende innovatie: bereid zijn om continu te werken kleinschalige experimenten, om een ​​”cultuur van fast cycle experimenten te ontwikkelen . ‘ In het geval van Intuit TurboTax, het bedrijf stimuleert tot 140 experimenten elke fiscale seizoen, met nieuwe websites en nieuwe diensten. Intuit geleerd om deze experimenten in een snelle bestelling te verwerken, zegt hij. “Ze zouden hen op donderdag installeren, lopen ze in het weekend, en te lezen en te analyseren op maandag”, zegt hij says.While 89% van de experimenten mislukt, is het belangrijk om ze regelmatig te voeren en laat ze uit te spelen, zegt hij ..; meer ondernemende energie en kansen, als teams of individuen in staat zijn om te profiteren van een overvloed aan middelen cloud en social media om nieuwe bedrijven of business lines te starten met een minimum startkapitaal nodig.

Een studie bracht een paar maanden terug door Accenture en Oxford Economics voorspelde dat het toegenomen gebruik van digitale technologieën 1360000000000 $ zou kunnen toevoegen aan de wereldwijde economische output totaal in 2020. In wezen vooruit full-force met digitale zou een economie ter grootte van Zuid-Korea toe te voegen op de mondiale markt (huidige BBP $ 1300000000000).

Waar is deze toegevoegde waarde vandaan? Er zijn een aantal voordelen wordt geleverd door de stijgende digitale economie

De gemene deler van al deze succesfactoren is hoe goed organisaties profiteren van IT-middelen – zowel intern als uit externe bronnen. Technology is het verstrekken van een nieuwe impuls aan ondernemerschap en organisatorische transformatie. Technologie speelt een belangrijke rol in het afvlakken van de organisatorische hiërarchie, en duwen de besluitvorming tot aan de managers en medewerkers die zich bezighouden met de klanten en de productie op een dag-tot-dag basis.

Dat is de reden waarom vandaag de toonaangevende IT-initiatieven – alles wat we praten over op deze pagina’s, van webservices om SOA naar wolk naar virtualisatie om big data analytics, nieuwe mogelijkheden en kansen voor het ontwikkelen van een ondernemende cultuur binnen organisaties, maar ook aanzet is voor nieuwe ideeën voor start-ups. Don Rippert, IBM general manager van de cloud-strategie, zet het zeer welbespraakt bij een klant evenement in 2015: “We gaan naar cloud computing te vergroten en versterken van onze talenten, niet alleen om de zaken eenvoudiger te maken.”

Hierdoor toegang is nu open voor de meest krachtige hulpmiddelen, machines, software, en de gedachten erachter. Deze technologieën en benaderingen zijn de weg vrijmaakt voor de composiet of losjes gekoppelde bedrijf – dat een entiteit die louter bestaat als een samenvoeging van diensten van derden, die op een on-demand basis aan de eisen van de klant kan zijn. De meeste van deze diensten door middel van worden doorgegeven als Software as a Service, zowel binnen de onderneming en van buiten.

Deze-tech aangewakkerd ondernemingszin is ook iets dat grotere ondernemingen, met name de Global 1000, klaar om te verteren zal zijn. Terwijl grotere bedrijven hebben meestal hun eigen gigantische interne IT-ontwikkeling winkels, enkele van de grootste bedrijven kunnen in feite zijn de meest enthousiaste embracers van de virtuele, op componenten gebaseerde manier van zaken doen.

De best geleide bedrijven worden steeds “orchestrators” van netwerken van diensten, in plaats van de werkelijke producenten. Om dit orkestratie rol te bereiken, kunnen bedrijven vinden hun beste optie is te wenden tot diensten en markten van derden die de benodigde software on demand kan bieden. Zij kunnen profiteren van diensten die zij zelf wel of niet de tijd of de neiging om te bouwen. Waarom het wiel opnieuw uitvinden door het hebben van uw medewerkers tijd doorbrengen building service onderdelen, wanneer u snel kunt zich abonneren op een component, die is getest en gecertificeerd uptime, en betalen voor het op als gebruikt basis?

In dag-tot-dag termen betekent dit nieuwe manieren van werken met de technologie. Zoals Mohanbir Sawhney, professor met Northwestern University van de Kellogg School of Management, ooit zei, het concept van de “applicatie” veroudert –being snel vervangen door de diensten, “gecombineerd, gemengd, op elkaar afgestemd en hergebruikt als dat nodig is.

Cloud computing is duwen softwareleveranciers om hun modellen te veranderen om de levering van componenten, waardoor er ruimte ontstond niet alleen voor kleine start-ups, maar ook voor de ontwikkeling van winkels binnen de traditionele bedrijven die goede ideeën hebben. We zullen de opkomst van de corporatie-as-service orchestrator verschijnselen te zien.

Dit is het loslaten van wat misschien wel de grootste golf van innovatie gezien voor een lange tijd, zoals gedocumenteerd door Nathan Toups en Brad Carleton binnen hun “Cloud Revolution Manifesto”, die de hoeksteen van hun boek vormt, Embracing Disruption. In essentie is het een beroep op IT-managers en professionals om leidinggevende functies binnen hun bedrijven, omdat niemand beter gekwalificeerd is om over te stappen op de digitale revolutie. Hier zijn de waarden in hun manifest

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

“Wij zijn de embracers verstoring Wij zijn de pioniers van een nieuwe grens..”, “De cloud-model is nieuw terrein, en de regels worden geschreven als we verder gaan Een cloud-based business werkt op een ander vlak dan de traditionele. bedrijfsleven, en nieuwe vormen van de mogelijkheden die nog maar net beginnen om ontdekt te worden. “,” Wij zijn de bewoners van een nieuwe wereld gebouwd door de menselijke geest en machines Onze wereld groeit sterker, sneller en beter in staat elke dag.. “;” Wij omarmen: Bold visies op de toekomst gesteund door echte data gedistribueerde systemen zonder centrale autoriteit de vrijheid om informatie en zelf express Kracht door een wereldwijde gemeenschap van hackers en vrijdenkers te delen “,” we waarderen:…. 1) uitdrukking over de conformiteit , 2) normen dan dienstbaarheid, 3) Distributie via centralisatie, 4) Hergebruik op afval, 5) van gegevens over dogma. ”

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië