Overspel website Ashley Madison ogen China met Hong Kong lancering

De beruchte US-based social networking service, Ashley Madison, verbindt getrouwde mensen op zoek zijn naar buitenechtelijke affaires en zijn volgende halte is China,. Opgericht in 2002, de volwassen website heeft meer dan 20 miljoen leden in 25 landen wereldwijd, en bekeek China’s exploderende Internet user base, volgens de oprichter Noel Biderman, Sohu nieuws gemeld op donderdag.

In juli, toen de site voor het eerst in Japan landde, trok meer dan 300.000 geregistreerde leden in slechts twee weken, een grote verrassing voor Biderman, die vastbesloten om tik op de veel grotere Chinese markt.

Het maakte een duw in Hong Kong vorige week. Echter, de lancering trok meteen kritiek en protesten uit verschillende Hong Kong lokale groepen, die beweerde dat “Chinese mensen hebben veel respect voor het huwelijk en het gezin”, en ze zullen alles wat ze kunnen naar “handhaving van de waarden te doen en de stabiliteit van de te handhaven huwelijk en gezin “.

Een professor van de Chinese Universiteit van Hong Kong gaf toe dat het concept van het huwelijk in de stad zijn geworden, steeds kwetsbaarder, zoals Hong Kong koppels worden geconfronteerd met de montage van de financiële lasten en andere sociale druk. Maar de geleerde gelooft dat de site zal niet zo populair geworden in Hong Kong als in Japan.

Maar de koude realiteit is, 30 van de 100 echtparen in Hong Kong ingediend voor een scheiding in 2011, twee keer zoveel als in 1991. Biderman aangegeven Hong Kong was een “interessante plek”, omdat, relaties en huwelijken, bevinden zich in een overgangsperiode in de stad.

Zonder enige promotie in Hong Kong, hebben mensen in de stad de website meer dan 320.000 keer bezocht vorig jaar, volgens Biderman, die erop aandringt dat de gegevens blijkt dat de keuze van het inbreken in de Chinese markt was een slimme beslissing.

Om Biderman, Hong Kong met slechts 7 miljoen inwoners is slechts een springplank naar de; enorme Chinese vasteland markt, waar de bevolking van meer dan 1,3 miljard euro. Biderman zei dat meer dan 640.000 mensen uit het Chinese vasteland hebben geprobeerd om te bezoeken Ashley Madison vorig jaar, wat neerkomt op een enorme vraag in de markt. Hij verwacht een tienvoudige lidmaatschap groei van het vasteland van China als de website in staat is om te slagen in Hong Kong.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport