Ontwijken een miljard dollar datacenter bill

John Sheridan, de eerste adjunct-secretaris van de Australische regering Information Management Office (Agimo), gedetailleerde vandaag de kostenbesparingen die de federale regering heeft bereikt door het consolideren van haar datacenter uitgaven.

John Sheridan het aanpakken van de huidige; Gartner top (Credit: Luke Hopewell / de website Australia)

“We moeten vinden in de komende 10 tot 15 jaar, een miljard dollar aan kosten worden vermeden om onze datacenter doelstelling te halen. Zelfs in de regering, dat is een hoop geld, en er zijn een aantal manieren waarop we kunnen doen,” Sheridan gezegd.

Sheridan’s zoektocht volgt beoordeling Sir Peter Gershon’s in IT-uitgaven en inkoop bij een federale regering niveau terug in 2009 aanbevolen dat het regeringsplan datacenter inzet om op te slaan het doorbrengen van een miljard dollar nodig. Sheridan zei dat hij zag Gershon’s review in ICT in de federale regering als een “cruciaal moment”.

Sheridan zegt dat het gebruik van panel sourcing-regelingen voor datacenters al om miljoenen dollars in ontweek uitgaven had geleid.

Met behulp van de interim-datacenter paneel op zijn plaats te maken aan consultancy in de behoefte tot de overheid datacenter strategie kan uitstappen zijn voeten, Agimo geslaagd om leasekosten voor datacenter vloeroppervlakte te verminderen met 30 procent, of $ 7.000.000.

Door het beheer van het gebruik van elektriciteit in koel- en fan operaties, kan de overheid voorkomen dat nog eens $ 35.000.000 in de uitgaven.

“Dit zijn significante reducties in wat mensen besteden in deze zin en het is dat soort kracht die we nodig hebben”, zegt Sheridan.

De besparingen zijn niet alleen beperkt tot de financiële uitgaven ook niet, zei Sheridan.

“We denken ook dat we in staat zijn om te voorkomen dat ongeveer 40.000 ton kooldioxide wordt vrijgegeven als gevolg van dit werk, als we het goed”, zegt Sheridan, eraan toevoegend dat de vermindering gelijkgesteld aan ongeveer 10.000 Ford Fiesta wordt gehaald de weg voor een jaar.

Hij zei dat Agimo ook op zoek is naar meer kilometers uit de bestaande IT-infrastructuur met behulp van virtualisatie te krijgen, waardoor servers die oorspronkelijk op 30 procent werden gebruikt tot 60 procent.

“Het gebruik van virtualisatie, kunnen we beter gebruik maken van onze bestaande IT-infrastructuur te krijgen,” zei hij.

Sheridan zegt dat de verkoper panelen voor datacenter strategie van de regering precies op schema waren. Verkopers op zoek naar datacenters met behulp van de bestaande faciliteiten te bieden had voornamelijk ondertekend tot een paneel, met een instantie al aan één van de verkopers spreken over toegang tot de ruimte. Agimo is nog steeds het finaliseren van een panel van leveranciers die inzet nodig om te verhuizen naar een datacenter en het opzetten van hosting arrangementen. Het werk vorderde ook op de afronding van leveranciers die bereid zijn om een ​​greenfields datacenter te bouwen waren. Ondertussen wordt het datacenter migratie panel vordert en “bijna voltooid”.

Sheridan zei ook dat de ontwerp-cloud-strategie van de regering is ingesteld om te worden vrijgegeven in de komende maanden.

Hij vertelde journalisten vanochtend dat de uiteindelijke strategie document momenteel doormaakt de eindfase van de evaluatie, en zal naar Special Minister van Staat Gary Gray worden ingediend nadat het proces is voltooid.

Het zal dan oplopen tot grijs tot tafel in het parlement voor de officiële release.

Sheridan zegt dat ongeveer vier grote leveranciers had gereageerd op de ontwerp-papier.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze