laatste iPen patent van Apple is voor modulaire, super-smart stylus

Volgens een bericht dit weekend door Jack Purcher bij de Patently Apple blog, Apple vorige week aangevraagde patenten die een modulair, super-stylus die kunnen worden uitgerust met verschillende tops ontworpen voor de taak bij de hand, met inbegrip van een audiorecorder, laser pointer of klein, persoonlijk projector. Dit is allemaal een deel van de gerapporteerde iPen apparaat project Cupertino’s.

De begrippen een Apple-merk, wearable computing-apparaat blijft zich uitbreiden (en dat doen de geruchten). Op een dag is het een polsbandje horloge product, en een andere, een sylus die clips in de zak. Cupertino’s octrooiaanvragen blijven aanwakkeren van de verbeelding van de markt. Patently Apple meldde dat het telt 22 octrooien voor een slimme stylus apparaat.

In het laatste octrooi elk apparaat uitbreidingsmodule kan omvatten één of meer van een stroombron, camera, audiorecorder, communicatieschakeling, gyroscoop, accelerometer, laser pointer, projector of dergelijke.

Apple dat de projector module kan worden gebruikt om een ​​beeld op een oppervlak geven en om een ​​gebruiker een document te bewerken door het bewegen van de pen in het geprojecteerde beeld. Als alternatief kan de projector worden opgenomen in de basismodule.

Aangezien het apparaat is slim (en kan draadloos verbinding maken met een iOS-apparaat of computer), kan het allerlei nuttige dingen doen. Het is in staat om beweging en richting te detecteren, zodat de projector compenseren hoogteverschillen of gerelateerd is aan het projectieoppervlak.

Het systeem zal onder meer audio-opname en een camera. De audio kan worden teruggestuurd naar een ontvangende iOS of computer via Bluetooth, Wi-Fi, of zelfs cellulaire technologieën, zegt de octrooiaanvraag.

Natuurlijk kan de slimme stylus worden gebruikt als, nou ja, een stylus. Ga figuur. Echter, het octrooi dat de stylus ook kan ook vast te leggen wat zij noemt “air gebaren.”

Apple merkt in hun octrooi-aanvraag die de gyroscoop / accelerometer ook kan worden gebruikt om beweging te detecteren in de vorm van een stylus op basis van lucht gebaren. Bijvoorbeeld, zou een vegende beweging van de pen kunnen worden gedetecteerd door de gyroscoop / accelerometer en verzonden naar een externe aanraakgevoelig apparaat. De in-lucht gebaren met het gebruik van de naald worden erkend als input die kan bijvoorbeeld vertalen naar een commando om van een pagina van een handleiding of boek of een presentatie dia naar de volgende overgang. Apple merkt ook op dat in de lucht gebaren ook zou kunnen fungeren als een muis vervanger in bepaalde gevallen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Dit is allemaal interessante speculatie. Een octrooiaanvraag of 22 daarvan, niet hoeft te leiden tot producten. We zullen zien hoe het uitpakt, of zelfs of het zich afspeelt, in een scheepvaart iPen.

De stylus heeft een roerige geschiedenis in Cupertino gehad. Steve Jobs was beneden op de stylus vanaf het allereerste begin van iOS. Bij de lancering van de eerste iPhone, zei hij

Hoe gaan we om te communiceren met dit? We willen niet te voeren rond een muis? Oh, een stylus, toch? We gaan een stylus te gebruiken. Nee! Wie wil er een stylus? Je moet ze te krijgen, zet ze weg, en je ze verliest. Yech! Niemand wil een stylus. Dus, laten we niet een stylus te gebruiken.

We gaan naar de beste aanwijsapparaat te gebruiken in de wereld. We gaan een aanwijsapparaat dat we allemaal geboren met gebruiken – we geboren met 10 van hen – gaan we onze vingers gebruiken.

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Dit is vooral het positioneren van de iPhone versus andere tabletten en PIM op de markt die een stylus werken vereist. Jobs werd hekwerk tegen de gewone, domme stylus. Zeker, de slimme variëteit is een andere zaak, voor een andere tijd.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales