HP introduceert Pavilion, ProBook laptops met AMD’s nieuwe Llano APU’s

AMD’s nieuwe A-serie, of ‘Llano’ Accelerated Processing Units – die CPU-cores te combineren met Radeon HD grafische cores op een enkele chip – is uitgeschakeld voor een goede start met HP’s aankondiging dat maar liefst 11 verschillende Pavilion en ProBook laptops bieden de nieuwe processors te beginnen ofwel later deze maand of in juli.

Helaas, heeft HP niet bekend gemaakt welke APU’s beschikbaar waarvoor laptops zal zijn, maar het bedrijf heeft de bijzondere laptop gezinnen die zal ondersteunen Llano aangekondigd. Deze omvatten de Pavilion dv4, dv6 en dv7, samen met de Pavilion g4, g6 en g7. Deze zullen worden geleverd met een optie voor twee grafische, zodat de APU’s grafische cores zal werken in combinatie met een discrete Radeon grafische kaart.

Llano ProBooks omvatten de 6465b en 6565b en de 4535s (hierboven afgebeeld), 4435s en 4436s. De ProBook notebooks ook verpakken AMD Vision Pro technologie, die AMD zegt dat is geoptimaliseerd voor Windows 7 Professional en biedt een Enhanced Virus Protection-functie. De S-serie zal ook de dual-grafische mogelijkheden ook.

De Pavilion laptops met Llano processors zijn het gevolg van volgende maand, terwijl de ProBooks beschikbaar zal zijn op 27 juni Verwacht vele, vele systemen om mee te gaan, als AMD heeft verklaard dat 150 pc’s beschikbaar zijn met de A-serie APU’s dit jaar zal zijn.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare