HP gaat apparaat happy: Stappen omhoog vooraf geïntegreerde IT-infrastructuur uitrol

Hewlett-Packard op maandag onthulde plannen om zijn Converged Infrastructure productlijnen te nemen en voorverpakking hen te versnellen implementaties. HP’s armada van vooraf geïntegreerde systemen zijn ontworpen om de werklast specifieke systemen ter bestrijding van Oracle en IBM.

Het algemene idee is dat HP is op zoek naar hardware, software, ondersteuning en diensten te integreren, zodat ze zijn turnkey. HP beweert dat haar interne tests blijkt dat klanten up and running sneller op basis van haar interne tests kan zijn.

Martin Whittaker, vice-president van de systemen en oplossingen engineering voor HP enterprise server en netwerken eenheid, geschuurd een beetje aan de term apparaat. Whittaker erkend dat deze systemen zijn apparaten “op een ruwe niveau”, maar hebben meer mogelijkheden en integratie.

Ondanks het worstelen op termen, is HP de lancering van een schare van geïntegreerde systemen met een grote focus op analytics. HP’s spelen is voor veel smaken van deze geïntegreerde systemen bieden. Bijvoorbeeld, HP’s data warehousing systemen omvatten een die draait rond Vertica, die onlangs werd overgenomen, evenals één geoptimaliseerd voor Microsoft SQL Server en een andere in samenwerking met SAP en haar HANA in-memory analytics software.

We erkennen dat klanten willen vooraf geïntegreerde oplossingen, maar op een open manier die het beste van het ras “, zegt Whittaker. Whittaker merkte ook op dat HP richt zich meer open dan Oracle, dat Exadata biedt gebaseerd op stapel van het bedrijf om zijn.” Oracle positioneert Exadata als een size fits all, “zei Whittaker.” Er is een meer open manier.

Inderdaad, zal HP’s virtualisatie-apparaat ondersteuning voor Microsoft, Citrix en VMware. “We geven de keuze van de klant,” zei Whittaker. “Er zijn meerdere workloads en use cases.

Een van de belangrijkste items in deze geconvergeerde delen

Converged Systems: Geoptimaliseerde hardware en software pakketten die nieuwe toepassingen in uren kan starten in plaats van maanden op basis van interne tests. Jouw snelheid zal variëren en er is geen derde bevestiging feest op HP’s claims.

Onder de Converged Systems paraplu worden de volgende

Deze systemen zijn allemaal ontworpen om te praten met elkaar, zodat je kon mixen en matchen data warehousing software.

Converged Storage: HP is de integratie van haar Store360 software met zijn BladeSystem en ProLiant hardware.

Onder de categorie storage, HP lanceerde een file serving hulpmiddel — X5000 G2 Network Storage Systems — voor kleine ondernemingen en een netwerk storage systeem om ongestructureerde data te beheren. HP heeft ook een nieuwe virtuele array en omgeven met diensten.

Converged Data Center: Deze inspanning is een nieuwe klasse van HP Performance Optimized Data Centers (POD’s) die kunnen worden ingezet in 12 weken en een kwart van de bakstenen en mortel facilitaire kosten. Dit POD, het 240a, heeft een Power Usage Effectiveness (PUE) rating zo laag als 1.05. Dat PUE is in lijn met de historische gemiddelden. Facebook’s datacenter PUE is 1,07.

HP is ook het aanbieden van advies en diensten rond zijn hardware.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

VirtualSystem, die is geoptimaliseerd voor virtuele server en desktopimplementaties. Het ondersteunt Microsoft Hyper-V, Citrix Xen en VMware. VirtualSystem schepen in het derde kwartaal. CloudSystem, een cloud services platform;. AppSystem, die draait om applicatiebeheer. HP rolde ook de Vertica Analytics System en bundels aan databases, evenals een data warehouse apparaat te consolideren. HP’s Vertica datawarehouse apparaat is vandaag beschikbaar en een HP-SAP HANA AppSystem verschuldigd is in het derde kwartaal.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s