House geeft meer tech-friendly antispyware bill

Het wetsvoorstel, genaamd het internet Spyware Prevention Act, of I-Spy voor de korte, straft iedereen die opzettelijk software een computer “op te kopiĆ«ren” oorzaken – en de schade die zij of steelt persoonlijke gegevens – met boetes en maximaal vijf jaar in gevangenis.

Dinsdag stem stemming is een politieke overwinning voor de technologische industrie en haar bondgenoten, Reps. Zoe Lofgren, een Californische Democraat, en Bob Goodlatte, een Virginia Republikein, die de I-Spy Act over een concurrerend voorstel, dat een complex zou zijn opgelegd had gesteund nieuwe reglement op software makers.

Lofgren, die het gedeelte van Silicon Valley in San Jose vertegenwoordigt, zei tijdens de vloer debat dat ze blij was dat het wetsvoorstel de Tweede Kamer goedgekeurde “zowel beschermt de consument op het internet en bevordert technologische innovatie.”

Regulering van technologie is bijna altijd een slecht idee omdat de technologie sneller dan het Congres verandert kan regelen en wat wij proberen te regelen zal veranderen in iets anders, “zei Lofgren, die eraan toevoegde dat de bedrijven in haar congres wijk steunden deze aanpak. Microsoft, Dell, Symantec en online adverteerders hebben eerder spraken hun steun uit voor het.

Het wetsvoorstel, dat door House Judiciary Committee op 1 mei werd goedgekeurd, zou iedereen die code op computers sluipt zonder vergunning in een poging om “belemmeren” de de beveiliging op een machine te straffen, te verzenden persoonlijke informatie over de gebruiker van de machine of het begaan van andere federale misdrijven.

Maar politieke hindernissen blijven voor de I-Spy wetgeving.

Hoewel de Tweede Kamer in 2004 en 2005 goedgekeurd een soort van antispyware wetgeving, de Senaat nooit gehandeld. Het is niet ongewoon lot voor de wetgeving aangenomen door de Tweede Kamer, en het kan weer gebeuren.

Ook als het Huis leiderschap uiteindelijk maakt een stemming over het meer regulerende alternatief, de zogenaamde Spy Act, zou de software-industrie een hernieuwde dreiging. De Spy Act werd goedgekeurd door het Energy and Commerce Committee Huis op 10 mei.

The Spy Act, onder andere, pogingen om het onwettig te nemen aan verschillende manieren van “het nemen van controle ‘van de computer van een gebruiker, om persoonlijk identificeerbare informatie te verzamelen door middel van toetsaanslagen te maken en Internet-instellingen van de gebruiker, zoals het huis van de browser te wijzigen pagina. Het bevat ook een breed verbod op het verzamelen van informatie over gebruikers of hun gedrag zonder kennisgeving en uitdrukkelijke toestemming.

Vertegenwoordigers van de industrie hebben gezegd dat deze verordeningen zouden kunnen bedreigen websites die afhankelijk zijn van cookies en andere veel gebruikte technieken te richten advertenties en gratis content aan hun gebruikers te verstrekken.

De meest zorgwekkende vormen van spyware, maar al zijn illegaal. De Federal Trade Commission heeft politici verteld al jaren dat het al ruime bevoegdheden beschikt om eventuele frauduleuze en misleidende adware of spyware praktijken te bestraffen met boetes, en heeft spyware verspreiders aangeklaagd in het verleden. Ministerie van Justitie aanklagers hebben het zelfde ding over het indienen van strafrechtelijke aanklachten gezegd en heb al bezig met vervolgingen.

Deze website News.com’s Anne Broache bijgedragen aan dit rapport.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond