Hof verwerpt Australia Post-Digital Bericht Australië handelsmerk beroep

Australia Post heeft zijn aantrekkingskracht van de vorderingen van merkinbreuk tegen Digital Bericht Australië verloren in het Federale Hof.

In maart vorig jaar, Australia Post onthulde haar eigen online mailbox onder de naam; Australia Post Digital MailBox ;, een week na het digitale bericht Australië getracht een soortgelijke aanpak met een eigen aanbod te nemen.

Minder dan een maand later, de twee waren in de rechtbank, met Australia Post probeert een kort geding dwingen tegen zijn concurrent zoals het geval was ging voor de rechter. Het bevel, werd niet toegekend, en in augustus, toen de zaak werd gezien, werd het, ontslagen uit het Federale Hof.

Twee maanden later, Australia Post, in beroep tegen de uitspraak van de rechtbank, met CEO Ahmed Fahour waarin staat dat een groot onrecht had plaatsgevonden.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Op vrijdag, echter, het Federale Hof het beroep met de beslissing dat de oorspronkelijke uitspraak juist was afgewezen.

In een verklaring, digitale Bericht Australië stoel David Hynes zei dat het bedrijf “alle vertrouwen in dat de rechter worden gedaan en zou het oorspronkelijke besluit gehandhaafd” was geweest.

Australia Post op zijn beurt zei dat het is teleurgesteld over de uitkomst van zijn beroep, het vertellen van de website in een verklaring dat het “de bladeren van de mogelijkheid van voortdurende verwarring te openen voor de consument”.

Het is momenteel de vraag hoe het zal reageren op het vonnis.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard