Hoe maak je Google Voice-voicemail toe te voegen aan uw iPhone – met uw huidige nummer

In de afgelopen vier jaar, heb ik met behulp van Google Voice (en die u door alle ins-and-outs van de dienst in een zeer uitgebreide collectie van artikelen, zie onderstaande links). Maar vorige week was een mijlpaal van soorten: Ik verhuisde mijn nummer uit de buurt van Google Voice en een reguliere luchtvaartmaatschappij account.

En vervolgens verplaatst het terug – nou ja, in ieder geval de voicemail functies.

In vertrok ik Android voor de iPhone 6s Plus. Ten eerste haatte ik het. Dan heb ik niet, ik gezinspeeld op deze overgang, maar deze niet in detail beschrijven. Velen van jullie hebben me gevraagd hoe om te gaan doen wat ik deed, dus dat is wat we nu zullen bespreken.

Laten we beginnen met de verhuizing uit van Google Voice. Deze truc vereist u niet te hebben gebruikt Google Voice voor, maar sommigen van jullie waren erg in de war door dit stadium, dus ik zal bespreken die eerste, ga dan naar het instellen van voicemail.

Wegrijden Google Voice betekent eigenlijk dat het aantal ik gebruiken als mijn primaire nummer werd overgedragen van Google Voice aan Verizon. Ik bereikte dit heel eenvoudig: ik liep in mijn Verizon winkel en vroeg hen naar de haven te doen.

De ene plaats dingen kreeg verwarrend was de PIN-code. Wanneer u uw nummer hebt u een PIN-code ook. Google Voice niet voorzien van een PIN-code, maar als je de laatste vier cijfers van de Google Voice-nummer gebruikt, wordt de poort door te gaan.

Zodra u poort uw nummer off van Google Voice, je Google Voice-account blijft actief. U kunt nog steeds naar voice.google.com. Je kunt gewoon niet gebruiken voor de telefoon-nummer-gerelateerde diensten, zoals het beantwoorden van een telefoon, het versturen van een SMS-bericht, of een voicemail. Het is eigenlijk een placeholder.

Een andere opmerking: als het aantal eindelijk weg overgedragen van Google Voice, onze SMS-bericht geschiedenis ging weg. Dit zorgde voor enige consternatie, maar we kregen het terug. Lees verder voor dat detail.

Een andere vraag die ik gevraagd werd is de reden waarom, na al die jaren, zou ik beweeg off van Google Voice. Tot op zekere hoogte, ik antwoordde dat in Is Google Voice nog relevant? Een telefoon koopgids.

Voor mij, hoewel, waren er twee belangrijke antwoorden. Ten eerste, ik kreeg niet zo veel waarde uit Google Voice als ik had toen ik voor het eerst aangemeld, en ten tweede – en veel meer relevant – het grootste deel van de nette intelligente assistent en draagbare systemen werken niet met Google Voice.

Hier is een voorbeeld. Met Google Voice, als ik zeg Siri (of Google Now) “tekst Jim en vertel hem dat ik zal 10 minuten te laat,” beide systemen zou een tekst met behulp van inheemse het telefoonnummer van de telefoon, niet mijn Google Voice-nummer te sturen. Dit gebrek aan gebruik van een native getal kreeg oud na een tijdje. Ik vond ik was niet in staat om veel van de moderne functies van de telefoon gebruiken zonder dat verwarring.

Dus ik geport mijn telefoonnummer van Google Voice naar mijn nieuwe iPhone 6s Plus, die draait op Verizon.

Dit brengt ons bij de how-to gedeelte van deze grote gebeurtenis. Zodra mijn telefoonnummer werd overgezet naar mijn iPhone en Verizon, vond ik dat ik had wat zij noemen visuele voicemail en wat ik noem “meh.”

Visual Voicemail is een mogelijkheid waar u een lijst van uw bellers op de iPhone kunt zien, maar niet de inhoud van hun berichten. Je hebt nog steeds om de berichten af ​​te spelen. En je moet het te doen vanaf de telefoon app.

Dit was een slap aftreksel van wat ik had lange tijd gebruikt om via Google Voice. Niet alleen kon ik voicemailberichten in tekst, maar ze zouden worden weergegeven in mijn e-mail inbox. Ik kon ook geen beller toewijzen aan een groet, doen allerlei geavanceerde spam management, en nog veel meer.

Mastering Google Voice

Google Voice: The Ultimate how-to guide, Google Voice: Gewoon omdat je kan poort uw nummer, moet u; Google Voice:? Een stap-voor-stap primer op noodlanding op het water van uw vaste lijn terwijl je nummer, Google Voice: De ultieme iPhone how-to, Google Voice: de ultieme Android how-to; de Google Voice SMS gids; Google Voice in de auto; Google Voice: Beyond Gmail. Ontvang voicemail en teksten met behulp van een e-mail client die u wilt; Google Voice: Wat als Google annuleert Google Voice?

Google Voice: Hoe kunt u uw virtuele telefoonnummers consolideren; Google Voice: een complex kantoor aan huis configureren; Google Voice: gids van een vrek om goedkope VoIP; Het nemen van een Google Voice kantoor tot het uiterste met Ooma, Google Voice en Skype: Rethinking the vaste lijn handset oplossing; Geachte Google: we hebben behoefte aan een kwaliteit reverse lookup telefoonnummer voor Google Voice

Terwijl Verizon en de iPhone aangeboden oproep blokkeren, het was een bleke vergelijking met Google Voice.

Terzijde: Na al die tijd, met 16 tot 128 GB op de telefoon, waarom gebruiken we zelfs de dragers voor voicemail? Waarom is niet zomaar een app geïntegreerd in de telefoon de voicemail? Als de telefoon 4K-video kan opnemen, vermoedelijk de telefoon kan enkele korte gesproken berichten op te nemen. End rant.

Mijn tirade, maar de sleutel tot hoe dit op te zetten. Wanneer je een telefoon te krijgen, moet je het linken naar de voicemail van uw provider. Dit gebeurt ofwel voor u wanneer u uw code te krijgen, of u typt een reeks van gecodeerde nummers in uw telefoon die effectief vertelt uw telefoon om gesprekken doorschakelen naar een extern nummer als ze niet beantwoordde aan de telefoon.

Het enige wat u hoeft te doen met Google Voice is type in een andere reeks cijfers, en inheemse nummer van uw telefoon zal doorsturen naar Google Voice. Maar eerst moest ik een bestemming nummer.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Wegrijden Google Voice

Waarom verhuizen off van Google Voice

Mijn oude Google Voice-account nog actief was, maar het heeft niet een nummer in verband met het. Google Voice heeft een optie om een ​​nieuw nummer te vragen, maar het blijkt moeilijker dan het lijkt om daadwerkelijk te krijgen een. De meeste netnummers zijn uit de cijfers. In plaats van het aanvragen van een netnummer, ik vroeg om een ​​reeks van brieven, en Google Voice vertelde me dat de netnummers die beschikbaar waren.

Ik pakte een, en had toen een nieuwe Google Voice-nummer gekoppeld aan mijn account. Het is belangrijk op te merken dat ik zal nooit, maar dit aantal uit te geven. Het is gewoon een bestemming poort voor toen mijn telefoon geen oproepen te beantwoorden. Het netnummer maakt niet uit want mijn plan mij niet in rekening brengen voor het bellen lange afstand, dus als er een oproep binnenkomt en wordt niet beantwoord, routes naar dat nummer (dat is ergens, denk ik, in Wisconsin).

Laat me hier duidelijk zijn. Je krijgt een nieuw nummer voor Google Voice. Niet een nieuw nummer waar uw telefoon gaat. Je zult nooit dit nummer geven en u bent niet porten nummer van uw telefoon naar Google Voice.

Google Voice voor kleine bedrijven

Enkele belangrijke opmerkingen: Het duurde een paar dagen voor mijn oude nummer te verplaatsen off van Google Voice en nog een paar dagen voor de “kies een nummer” link naar opdagen. Het nam ook een paar dagen na die voor de “kies een nummer” link naar echt werken en niet een fout te genereren. Maar zodra het deed, niet alleen heb ik een nieuw nummer, maar mijn oude sms geschiedenis verscheen in mijn Google Voice-account en in Hangouts.

Zodra u uw nummer te krijgen, ga naar Google Voice-instellingen en het tabblad Phones. Zorg ervoor dat u de mobiele telefoon te activeren door het geven van Google Voice inheemse telefoonnummer van uw telefoon (die, voor mij, bleek mijn oude Google Voice-nummer zijn). U zult het selectievakje moet naast Mobile ingeschakeld. Google Voice zal roepen dat de telefoon en vragen u te typen in een code.

Activeer dan de voicemail. Google Voice zal u een reeks codes te geven in te typen op je telefoon. Dit verbreekt uw telefoon de voicemail van uw provider en vervolgens routes van de telefoon om te wijzen op Google Voice. Zodra het klaar is, maak een paar testoproepen en je zult zien heeft u toegang tot alle mogelijkheden van Google Voice op uw telefoon.

Tot slot wil ik ongecontroleerd het selectievakje naast het mobiele nummer. Ik wilde niet dat iemand te bellen naar het nummer ghost in Wisconsin en belt mijn telefoon (waarschijnlijk spammers en demon dialers). Zelfs als je de Mobile vakje uitschakelt, zal voicemail nog steeds werken.

En dat is alles wat er is. Je hebt nu inheemse nummer van uw telefoon plus alle prachtige kracht van voicemail Google Voice.

Ik gebruik het voor een week nu, en het werkte als een charme.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hoe kan ik nog steeds gebruik van Google Voice voicemail

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test