Hoe maak je een wereldwijde toonaangevende uitgever in een digitale wereld

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

In de zomer, een van mijn favoriete dingen om te doen is lag op de warme strand, zon slaan neer op mijn rug, het lezen van een goed boek. Voor mij is er niets beter dan het verliezen van spoor van de werkelijkheid voor een paar uur in het avontuur van een denkbeeldig personage verhaal.

Harlequin, een toonaangevende, maar relatief klein, uitgever van boeken voor vrouwen, heeft een aantal van de meest getalenteerde schrijvers uit de hele wereld. Deze slimme geesten produceren een breed scala aan boeken, waaronder fictie, romantiek, jong volwassen, non-fictie, en nog veel meer.

Early Innovators

Harlekijn is goed bekend in de internationale uitgeverswereld als innovator in de literatuur van vrouwen. Deze unieke omgeving van de creativiteit draagt ​​bij aan de groeiende succes van het bedrijf in een tijd van dalende populariteit voor print.

In het begin van het vooruitzicht van de digitale boom, de distributie van het bedrijf centrum, Harlequin Sales Corporation, volledig vernieuwd zijn Buffalo, NY mogelijkheid om state-of-the-art gestalte. Harlekijn was de eerste uitgever in de digitale markt, en gelukkig, want nu is de meerderheid van de lezers de voorkeur aan een snelle downloadbaar e-boek over mijn persoonlijke voorkeur, een kernachtige paperback.

Meesterbreinen achter de boeken

De bedrijfscultuur bij Harlekijn Sales Corporation verschilt van die van andere bedrijven. Het bedrijf stimuleert inventiviteit en verbeelding, en het succes wordt gemeten door het raken van bepaalde statistieken die zijn afgestemd op bedrijfsdoelen, bedrijf waarden en missie, en de individuele prestaties.

Echter, het evalueren van dit succes is een vervelende taak als zijn medewerkers bestaan ​​uit zowel werknemers en per uur betaalde individuen. Elke rol vereist een gepersonaliseerde prestatiebeoordeling vorm en evaluatie, en het bedrijf de directeur van HR, Marylou Domino, voltooide deze taak elke avond via een stapel papieren en handmatige data manipulatie en rekenwerk.

Om door te gaan met zijn reputatie van innovatie, Harlequin Sales Corporation geselecteerde een aanpasbare cloud-gebaseerde HR-oplossing voor het stellen van doelen en prestaties beoordelingsproces voor haar medewerkers te automatiseren.

Nu Marylou kunnen persoonlijke en collectieve doelen in nieuwe performance management systeem Harlequin’s een keer te typen en cascade die doelen naar beneden naar de juiste medewerkers. Er is niet langer de noodzaak om handmatig doelen Alle 210 werknemers op een papieren blad prestaties en bereken dan de wiskundige percentages met de hand of met een spreadsheet formules.

Het bedrijf heeft de prestatie-evaluatie proces geautomatiseerd en is zelfs voorzien van werknemers in loondienst met de mogelijkheid om zelf-review elektronisch in het systeem.

steady productie

Met duidelijker prikkels en doelen, Harlekijn zorgt ervoor dat het beschikbaar voor aankoop of download boeken zijn van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar biografie of een thriller of paranormale romantiek, Harlequin verlegt de grenzen en lanceert nieuwe verhalen in up-to-date formats.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Na de zomer eindigt en de wintermaanden in te stellen, zal ik vanaf mijn strand setup overgang. Je vindt me gekruld op mijn bank met een warme kop thee en een goed boek. Zoals de mensen van Harlequin weten, voor een vrouw als ik, elk seizoen is het lezen van het seizoen.

Om te leren hoe uw kleine tot middelgrote bedrijf kan profiteren van betaalbare cloud en on premise oplossingen, klik hier.

Volg mij op Twitter en LinkedIn.

Dit verhaal werd oorspronkelijk geplaatst op SCN in SAP Business Trends.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen