Hier is hoe Intel plannen om de cloud vs. enterprise data center naaldinrijger

Voor Intel, zijnde een wapenhandelaar voor zowel de cloud en enterprise data center heeft zijn privileges.

Tijdens haar jaarlijkse investeerders bijeenkomst, Intel schetste haar vooruitzichten en liepen door hoe het gaat om te groeien in de komende jaren. Voor Intel om zijn doelen te raken, zal het zijn datacenter-eenheid nodig om genoeg groei te leveren aan schetsmatige vooruitzichten voor PCS compenseren.

Gelukkig voor Intel, de processoren worden gebruikt in enterprise datacenters en publieke cloud providers en andere hoofdrolspelers as-a-service. Hoe dan ook, Intel wint. Toss in de manier waarop een netwerk wordt via commodity-servers zijn gevirtualiseerd en Intel kan er ook te winnen.

: Intel verwacht dat de omzetgroei om terug te keren in 2016

“De cloud is het wegnemen van de groei van ondernemingen, maar we zijn agnostisch dat. De wolk is nog steeds sneller dan de vertragende groei of daling van de onderneming groeit,” zei Intel CEO Brian Krzanich.

Diane Bryant, general manager van Intels datacenter groep, liep analisten via de chip reus masterplan, dat draait om de resterende een onderneming nieten en groeiende via cloud computer.

Bryant zei Intel’s datacenter eenheid kan groeien met een 15 procent samengestelde jaarlijkse groei. Hier is een blik op de belangrijkste afhaalrestaurants.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

De IT-markt zal de totale groeien, maar servers mogelijk niet de resultaten te rijden. “22 procent van onze omzet komt uit niet-CPU-componenten”, zei Bryant. Hier is waar Intel ziet zijn groei landing.

De wolk markt diversifieert amid wolken voor high-performance computing, HPC en private clouds. Intel is van plan om chips te verkopen in al deze markten.

Intel ziet de cloud markt als de super 7 rekeningen – Microsoft Azure, Amazon Web Services etc – en up-and-coming cloud providers. “De volgende golf van publieke cloud providers groeit in een sneller tempo dan de grote namen”, zei Bryant. Deze snel groeiende providers onder meer de wil van Uber en JD.com.

Cloud providers betalen voor aangepaste CPU’s en Intel projecten die zijn gemiddelde verkoopprijzen zullen stijgen. Bryant zei cloud providers zijn gemunt grote prestatiewinst en zal betalen.

Bedrijven gaan cloud, maar er is veel nuance daar. “Elke CIO gaat door middel van hun applicaties en kijken naar wat is beter af te duwen naar een public cloud service provider”, zei Bryant. Wat gaat niet verder public cloud kunnen private cloud te gaan.

Networking zal een grote groei bestuurder. AT & T, Verizon, SK Telecom en Vodafone verhuizen naar Intel-architectuur voor zijn gevirtualiseerde netwerken.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie