Het voorspellen van de toekomst van het datacenter

Dus wat denk je dat het datacenter eruit zal zien in een decennium? Emerson Network Power wil weten, en in plaats van alleen je vertellen hoe ze de toekomst vorm te geven, ze vragen u om uw mening.

Op zoek om gegevens te verzamelen uit een overvloed aan mensen die betrokken zijn bij datacenter ontwerp en de exploitatie, van CTO’s aan het personeel lijn, Emerson is te bereiken door middel van sociale media, gerichte enquêtes en hun eigen website om feedback te krijgen op het geprojecteerde toekomst van het datacenter. Het doel is om samen een uitgebreid verslag over de gegevens die zij verzamelen voor AFCOM Data Center wereld aan het begin van mei te zetten.

Terwijl ze met behulp van de traditionele enquête model als onderdeel van het proces, om belanghebbenden in te vullen een uitgebreide vraag en antwoord vorm met de gebruikelijke vormen van ‘wat denk je dat “in het lege soort formulier in te vullen, zijn ze ook proberen te krijgen mensen na te denken over specifieke onderwerpen. Daartoe hebben zij voorstelt drie verschillende scenario’s en vragen om uw mening over wat u denkt dat de feitelijke aanwijzingen of trends zal worden gerelateerd aan deze scenario’s.

De drie scenario’s

Denk na over heel gebruikelijk denkprocessen je hoort van leveranciers en datacenter operators als je ze vraagt ​​om te beschrijven hoe ze het naderen van de toekomst. Emerson is niet op zoek naar de antwoorden rechtstreeks naar deze scenario’s, in feite het aanbieden van om gewoon te reageren stuurt een e-mail naar Emerson met uw antwoord, zodat vanuit dat perspectief de reacties zijn niet anoniem. Het zal ook interessant zijn om te zien of Emerson is in staat om alle reacties die afwijken van wat momenteel de algemeen aanvaarde opvatting van de mogelijke futures voor de datacenter werven.

U kunt de vragen en directe survey links hier te vinden.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Tippen in de toekomst; Premise: De huidige trends van virtualisatie en verpakken meer rekenkracht in kleinere pakketten blijven aan de industrie, maar de basis landschap vorm blijft hetzelfde: bedrijven eigen selecteer deze functies worden ondersteund door hyperscale faciliteiten in een hybride cloud-model; Efficiëntie is. alles; Premise: hyperscale faciliteiten zijn succesvol geweest in waardoor de kosten van de computer en de waarde propositie van het verschuiven van IT-middelen naar de cloud is zo machtig geworden dat de meeste ondernemingen in-house faciliteiten en de aankoop computergebruik hebben luiken als een utility, Innovation drives. prestaties; Premise: Innovatie is een revolutie in de datacenter-industrie, het oplossen van de belangrijkste uitdagingen van de efficiëntie, schaalbaarheid en veiligheid op een manier die heeft toegestaan ​​bedrijven blijven om informatie technologie te gebruiken om concurrentievoordeel te creëren.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren