Het kopen van een gebruikte Verizon iPad? Geen prepaid data voor u

De nieuwste iPad is verkrijgbaar met 4G LTE van zowel AT & T en Verizon in de U. S. Beide luchtvaartmaatschappijen bieden ze met prepaid data-abonnementen die u kunt in- en uitschakelen als nodig is, en pas uw gegevens behoeften te passen. Dat is een groot pluspunt voor de iPad kopers als het elimineert de noodzaak van een contract of een volledige carrier plan. Het is de enige manier om te gaan voor de meeste iPad eigenaren, maar die kopen van een gebruikte Verizon iPad moeten zich ervan bewust dat de gegevens optie prepaid is niet beschikbaar bij de vervoerder.

iPad als een ernstige schrijven machine (how-to); Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad: Smart Cover voldoet aan het toetsenbord; iLuv Professional Workstation Portfolio voor de nieuwe iPad; Logitech Keyboard Case voor iPad 2: Hands-on review; Logitech opklaplade up keyboard voor iPad 2: full-sized, volledig aanbevolen (review); ZAGGfolio toetsenbord voor iPad 2: vorm en functie verfijnd (review)

Ik liep in deze head-first als ik werkte een deal met een vriend de handel mijn Wi-Fi iPad voor haar Verizon 4G model. De 4G iPad aangekomen en op korte termijn zijn hersteld van mijn vorige iPad back-up. De eerste installatie kwam tot een halt toen ik probeerde om het opzetten van de 4G-gegevens met Verizon.

Normaal gesproken is dit de eerste keer instellen is gemakkelijk te doen op de iPad. De instellingen | optie Mobiele data stapt nieuwe eigenaars door het proces van het opzetten van een prepaid data-abonnement en het krijgen van het geactiveerd.

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Deze gebruikte iPad was al geactiveerd en in plaats van een nieuwe opstelling werd ik geconfronteerd met een bestaande account login. Ik moest het e-mailadres en wachtwoord van de rekening van de oorspronkelijke eigenaar om binnen te komen om iets te doen. Uiteraard had ik niet dat de informatie, maar ik dacht dat mag er niet toe, omdat dit gebruik gemaakt van een prepaid account zonder carrier contract vereist.

Ik belde Verizon technische ondersteuning en legde de situatie, dat dit een gebruikte iPad ik wilde opzetten. De technicus was heel mooi en had me proberen een aantal dingen aan de oorspronkelijke account verwijderd, zodat ik kon zetten mijn eigen krijgen. De oorspronkelijke eigenaar van de iPad ook onnodig opgevoerd om mij te helpen met de originele rekeninginformatie.

Na een stevige 45 minuten, de vertegenwoordiger vertelde me dat hij zou mij een nieuwe SIM-kaart te sturen, omdat het verwijderen van de oorspronkelijke account gedeactiveerd de SIM die wordt meegeleverd met de iPad. Hij probeerde op te zetten dat, maar kwam erachter dat ze zijn niet toegestaan ​​SIM’s uit te zenden voor prepaid accounts.

Hij bracht me naar de prepaid technische support afdeling (ja, ze hebben één) en na het uitleggen van mijn situatie weer kreeg ik te horen dat ik zou moeten een Verizon winkel naar de andere SIM komen bezoeken. Verizon’s technisch ondersteunend personeel zijn niet toegestaan ​​uit te zenden iPad SIM voor prepaid accounts.

Off ging ik naar de lokale Verizon winkel, waar ik een totaal van twee uren. Na het proberen om erachter te komen een manier om me een prepaid SIM-kaart, de winkel manager kwam tot de conclusie dat ze me niet kon geven op alle. Ze konden zelfs niet verkopen me een SIM-kaart, zoals alle SIM uitbetalingen moeten een nieuw gekochte iPad aan hen gehecht.

Er werd gesuggereerd dat ik kon de Apple Store te proberen, maar de manager gaf toe dat Apple had geen losse Verizon Sims uitdelen. Het eindresultaat? Verizon kan een eerder geactiveerde iPad nog niet aangemeld voor nieuwe prepaid service. De oorspronkelijke eigenaar moet zijn / haar account verwijderen, en doodt de SIM. Die Verizon kan niet vervangen.

De keuze die ik bleef achter met was geen keuze. Ik moest de 4G iPad naar mijn bestaande Verizon rekening met zijn maandelijkse factuur toe te voegen. Dit is een post-paid data plan, wat betekent dat ik kan niet het plan op de iPad te beheren als je kunt met prepaid accounts. Ik kan activeren / 4G data naar believen uit te schakelen, maar ik moet gaan door Verizon om dat te doen.

Dit is een nadeel, zodat mensen op zoek naar een gebruikte iPad beter te kopen te voorkomen dat de Verizon-modellen. De prepaid SIM kan slechts één keer worden geactiveerd, waarna het niet goed en kan niet worden vervangen door de prepaid. Hoewel de oorspronkelijke koper volle prijs betaald voor de iPad de beschikbaarheid van prepaid data gaat alleen met die oorspronkelijke activering. Dan is het geen prepaid gegevens voor u.

Merk op dat dit alleen geldt voor de nieuwe iPad met 4G LTE, want dat is de enige Verizon model dat een SIM-kaart vereist. Eerdere modellen die 3G zijn alleen SIM niet zodat ze kunnen worden geactiveerd als nodig.

Alles is niet verloren, want ik heb al een telefoon en Mobile Hotspot apparaat in opdracht van Verizon. de iPad toe te voegen aan de mix maakt het nu de Share Alles data-abonnement op Verizon, die vandaag beschikbaar zijn, economisch aantrekkelijk voor mij. Het toevoegen van de iPad betekent dat ik kan nu alles aan het nieuwe plan te schakelen, waar alle drie de apparaten gegevens te delen, en een paar dollar besparen.

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store