Heeft de BlackBerry Playbook flopte?

BlackBerry PlayBook verkoop van RIM’s op een niet nader genoemde grote doos retailer hebben interne verkoopdoelstellingen gemist door meer dan 90%, en heeft een hoger rendement tarief dan Motorola’s Xoom, volgens een anonieme bron spreken BGR.

Volgens het rapport, niet alleen waren verkoopdoelstellingen gemist door meer dan 90%, maar het rendement tarief hoger dan die van de Motorola Xoom (die zelf heeft een hoge gerapporteerde rendement van 7%).

Het lijkt erop dat het gebrek aan apps, geen inheemse e-mail client, een recall, klachten van oververhitting en dode pixels, en monsterlijk sterke tegenstand van de iPad hebben niet goed voor RIM en haar uitstapje in de tablet wateren geweest.

Tot dusver zijn er geen officiële verkoopcijfers vrijgegeven door RIM zijn geweest.

[UPDATE: Dit in een RIM woordvoerder

De bron van de gerapporteerde commentaar is anoniem en onbekend bij RIM, maar de reactie is zeker niet in overeenstemming met de positieve feedback die we krijgen van onze retail partners hebben ontvangen. Zoals eerder aangegeven, zal RIM een business update geven over BlackBerry PlayBook de resultaten op 16 juni.

Er is een bijbehorende verklaring van Best Buy

Best Buy heeft veel succes de verkoop van BlackBerry-smartphones in Noord-Amerika hadden, dus onze sales verwachtingen voor de BlackBerry PlayBook waren zeer hoog. Tot op heden hebben we ver boven die verwachtingen en we vinden dat klanten nog meer geïnteresseerd in de aankoop als ze eenmaal de PlayBook in de winkel hebben getest.

Dus, sterke ontkenning dat PlayBook verkoop zwak zijn geweest, maar geen cijfers.]

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen