Hazro HZ30W Beoordeling

Een nieuwkomer op de monitor markt, heeft Hazro een scala aan professionele breedbeeldschermen vanaf 23in geïntroduceerd. groot. Alle gebruik van hoge-kwaliteit panelen en deel vrijwel identiek fysieke ontwerp en de robuuste aluminium constructie.

De grootste van het stel, de HZ30W, sluit zich aan bij een zeer klein aantal 30in. toont momenteel beschikbaar zijn. Met een sterke nadruk op hoge kwaliteit tegen een lage prijs, heeft Hazro alle onnodige franje, zoals USB-poorten en audio verwijderd – samen met enkele zouden we eerder waren opgenomen, zoals een in hoogte verstelbare en draaibare voet. Al deze functies zijn beschikbaar op de Dell UltraSharp 3007WFP populair, maar in tegenstelling tot de Dell product de HZ30W de metalen behuizing maakt het mogelijk volledig worden afgesloten van de lucht, het voorkomen van problemen met stof en of per ongeluk vloeistof morsen.

In de meeste opzichten, de HZ30W is erg veel op de andere monitoren in het HZ bereik. De styling is identiek, evenals de afwerking en de bouwkwaliteit, maar er zijn twee andere dan de grootte grote verschillen.

Net als de meeste 30in. monitoren op de markt, de HZ30W biedt een zeer eenvoudige set van de controles. In feite is er geen on-screen menu systeem op alle. Alles wat je krijgt is een paar touch-gevoelige helderheid gemonteerd discreet onder de ring samen met een schakelaar, verlicht met kleine lampjes.

De overtuiging is dat de gebruikers van 30in. monitors zijn een ander ras. Deze mensen weten hoe ze hun monitors zichzelf te kalibreren, en onnodige opties zoals het contrast of de kleurtemperatuur opties gewoon in de weg. Voor professionele gebruikers, de enige reden voor het invoeren van het menusysteem is om te controleren dat er niets is opgezet ten onrechte – en met de HZ30W u niet nodig om dit te doen.

Als u wilt er aanpassingen aan helderheid, contrast en gamma dan kunt u dit rechtstreeks doen vanuit de grafische driver op uw PC – zolang u de nieuwste stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd en uw kaart deze functie ondersteunt. Gelukkig zijn de meeste recente grafische kaarten doen.

De HZ30W heeft geen retina-bedreigende helderheid of een enorm contrast ratio, maar dankzij de hoge kwaliteit S-IPS panel, het doet levert prachtige kleuren, die in overeenstemming zijn met zeer brede kijkhoeken blijft. In onze tests, namen we de helderheid en het contrast in verhouding met de specificatie op 300cd / m2 en 400: 1, respectievelijk, terwijl het kleurengamma was veel groter dan de meeste monitors die we hebben getest.

PC-monitoren verkocht als multimedia displays hebben vaak veel grotere helderheid, met duurdere modellen ook het aanbieden van kunstmatig verhoogd dynamisch contrast. Ondanks zijn grootte, de HZ30W gaat niet over multimedia. Er zijn geen vooraf ingestelde ‘film’ en ‘foto’ modi – het draait allemaal om het leveren van een nauwkeurige en consistente weergave voor het bewerken van foto’s of video te werken, hoewel in dit formaat spelletjes doen ziet er geweldig uit en zelfs spreadsheets zijn bijna leuk.

De tweede reden voor de toegang tot een menu op het scherm is om input te veranderen. U hoeft niet om dit te doen op de HZ30W omdat, in tegenstelling tot de andere monitoren in het Hazro bereik, het heeft slechts één: een dual-link DVI-connector. Dus je zult niet in het bevestigen van HD-bronnen om dit scherm – het is strikt voor uw PC of Mac, en je moet ervoor zorgen dat u een grafische kaart die in staat zijn natieve 2560-voor-1600-pixel resolutie als het won ‘t schaal op elke anderen.

Een 30in. beeldscherm is niet voor iedereen, maar als je veel ruimte op het scherm nodig hebben en kunnen doen zonder franje en extra’s, dan is de HZ30W vertegenwoordigt zeer goede prijs-kwaliteitverhouding terwijl het leveren van een uitstekende kwaliteit.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop