Govt set voor kiezers kantoor IT vernieuwen

Het Ministerie van Parlementaire Services (DPS) is het wachten op de bestaande IT-contracten te eindigen in juni, voor de vernieuwing van de oude infrastructuur op parlementariër electoraat kantoren, waaronder de installatie van Wi-Fi.

(Credit: Josh Taylor / de website Australia)

In september vorig jaar, DPS nam de verantwoordelijkheid voor de aanschaf en het beheer van IT en communicatie-apparatuur in het electoraat kantoren van gekozen leden van het Parlement. Terwijl Senatoren op begrotingsramingen hoorzittingen vandaag ondervraagd wanneer apparaten, zoals iPads, zou worden naar het kantoor als onderdeel van het recht van een MP’s verstrekt, DPS adjunct-secretaris David Kenny zei dat de afdeling werd momenteel gericht op veel meer fundamentele zaken.

De meeste van onze inspanningen in de laatste maanden is in verband met de contracten we geërfd, die eindigt aan het eind juni. Ik denk dat een van hen die we hebben gehad om uit te breiden, “zei hij.” Zo, we zijn gegaan de inschrijving voor de communicatieverbindingen. En zijn we ook op zoek naar het moeten heel wat oude apparatuur, die aan het einde van het huurcontract en zeker niet in staat om het soort software die we nodig hebben om te installeren, compatibel met Parliament House te steunen vervangen. En dat is waar onze prioriteit is geweest.

We hebben een aantal heel dringend werk dat gedaan moet worden, als gevolg van de leeftijd van de huidige apparatuur die u nodig heeft. De uitrusting, een deel van het is meer dan vier jaar oud, wat van het is nieuwer, maar het is de oudere dingen die ons zorgen baart.

Kenny zei dat een besluit over de vraag of Kamerleden in staat om nieuwere technologie te krijgen voor hun kiezers kantoren, zou waarschijnlijk zal worden gedaan naar aanleiding van een DPS herziening van IT, die in februari worden gelanceerd en als gevolg van rapporteren in eind juli of begin augustus . Tot die tijd, parlementariërs nog steeds in staat om hun persoonlijke iPads claimen door het ministerie van Financiën, als ze zouden hun smartphones.

Onder de huidige regeling met DPS, wordt netwerkconnectiviteit in electoraat kantoren die niet via Wi-Fi. Greens Senator Richard DiNatale opgemerkt dat Kamerleden hun kiezers toelage kunnen gebruiken om Wi-Fi-apparatuur te kopen, maar het ontneemt de financiering van andere kiezers items. David Kenny zei dat de huidige aanbesteding voor de communicatiediensten niet specifiek melding Wi-Fi, maar de aanbesteding winnaar kon worden opgeroepen om Wi-Fi diensten, later over het spoor.

Het belangrijkste probleem met het krijgen van Wi-Fi vandaag, Kenny zei, was wat de afdeling zagen als zekerheid kwesties in verband met de service. Hij zei dat veel van de planning ging in het installeren van Wi-Fi in Parliament House.

“De draadloze technologie in het Parliament House is een paar miljoen dollar aan kabels en draadloze apparatuur en de veiligheid planning, om ervoor te zorgen dat het niet in staat om te worden benaderd door mensen die niet mag worden toegang tot het,” zei hij.

Het is niet een kwestie van of we kunnen laten werken, het is een kwestie van of we kunnen maken het veilig en betrouwbaar te werken.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze