Google rechtbanken startups in opkomende markten

Google zei dat het zal zijn Launchpad programma uit te breiden om te helpen startups in India, Brazilië en Indonesië komen rollen.

In een blogpost, Google zei dat het breidt haar Launchpad programma, dat ontwikkelaars ontwerp helpt en het ontwikkelen van apps, aan Launchpad Accelerator bevatten.

Launchpad Accelerator biedt zes maanden van ondersteuning en training aan startups in India, Brazilië en Indonesië om apps en bedrijven te bouwen.

Voor Google, de opkomende markten zijn van cruciaal belang voor de toekomst van Android. De groei van tablets en smartphones is vertraagd en Android vecht Apple’s iOS in het buitenland. Bovendien, Google’s startup support inspanning is goed getimed gegeven opkomende markteconomieën worstelen.

Google voegde eraan toe dat het zal zorgen voor $ 50.000 in het eigen vermogen vrij financiering startups.

De zoekgigant zei dat het 20 startups naar Mountain View zal brengen op 18 januari voor “twee weken van intensieve programmering.”

Na deze training zullen de startups terugkeren naar hun land en werken met lokale en externe mentoren. De startups ontvangt verschillende Google-diensten als een co-werkruimte.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test