Google Play Store apps kunnen komen om Chrome OS

Android-apps zou kunnen openen Chrome OS, en de Chromebooks dat het uit te voeren, voor meer gebruikers. Google heeft geïntegreerd de mogelijkheid om Android-apps te draaien voor een tijdje, maar heeft erop aangedrongen dat alleen Android-apps in de Chrome Web Store kan worden geïnstalleerd

Er zijn niet veel van hen, maar een ontwikkelaar heeft een aantal code in Chrome OS dat kan veranderen, dat in een grote weg ontdekt.

Licensing van commerciële drones tot dusver beperkt, maar het zal niet lang meer duren voordat het gebruik begint uit te breiden. In deze tussentijd CXOs moeten beoordelen en plannen voor eventuele juridische gevolgen.

Volgens OMG! CHROME, werd één ding ontdekt in de code dat maakt het lijkt erop dat Google Play-ondersteuning komt naar Chrome OS. Een Chrome OS instelling om draait Android apps werd ontdekt in de code, die verwijzingen naar de Play Store bevat.

Het lijkt erop dat in de toekomst een eigenaar Chromebook in staat om te schakelen downloaden en installeren van Android apps uit de Play Store zal zijn. Dit zou honderdduizenden apps aan Chrome OS, die veel waarde zal toevoegen aan goedkope Chromebooks brengen.

Vergeet niet dat dit is diep in de Chrome OS code dus dit kan niet gebeuren. Maar het is redelijk om te veronderstellen dat zou kunnen, want het is een logische uitbreiding van Android steun die Google is geleidelijk uit te rollen in Chrome OS voor een tijdje.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Live op

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test