Google is van plan om zelf rijden minivan te bouwen met Chrysler: Aangeven

Alphabet’s Google werkt samen met Fiat Chrysler tot ongeveer een dozijn zelfrijdende minivans op basis van de vernieuwde 2017 Chrysler Pacifica te ontwikkelen, volgens Bloomberg.

Google komt schoon aan het aantal ongevallen zijn driverless auto’s zijn in de afgelopen zes jaar.

Het is niet duidelijk of de minivans zijn strikt voor testdoeleinden of bredere commerciële plannen, maar volgens het rapport zullen ze plug-in hybride zijn.

: Driverless auto’s zullen minder ongelukken hebben, dus wat betekent dat voor de verzekeraars?

Google heeft samengewerkt met andere autofabrikanten in het verleden, het opbouwen van zelfrijdende versies van de Toyota Prius en de Lexus RX350, terwijl het testen van de autonome technologie en werken om het legaal op de wegen in de VS te maken.

The Wall Street Journal meldde vorige week dat Fiat en Google zijn in de “late stadium gesprekken” voor een technisch partnerschap. In het weekend, Fiat Chrysler CEO Sergio Marchionne zei dat hij zou graag werken met Google en andere technologische bedrijven.

“Mijn aanpak is volledig open voor technologie te zijn,” Marchionne vertelde AutoMag. Ik denk dat de volgende paradigma van dit bedrijf is een paradigma dat de samenwerking voor de technologie met de verstoorders meebrengt. Google is één. Apple is een ander, zelfs Uber. Het draait allemaal om de toegang tot de volledige informatie over wat mensen doen in de auto. Dat is wanneer de consument tijd bij de hand en de business case bloesems.

We hebben een handreiking gedaan aan Google voor commentaar.

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Tech Industrie; British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld