GE maakt zijn datacenter, cloud computing power-play

GE heeft Lineage Macht Holdings verworven in een deal $ 520.000.000 dat de omzetting van energie apparatuur om de telecom, datacenters en cloud computing markt zal brengen.

Lineage Vermogen wordt geconfronteerd met zware concurrentie van de wil van Network Power unit Emerson, maar door het brengen van de omvang aan het spel GE hoopt om de macht infrastructuur achter de cloud te verkopen. GE Energy is van plan over het gebruik van Lineage om meer accounts te krijgen en maken van de kracht conversie markten.

Volgens Frost & Sullivan, Emerson heeft 26 procent van de energie-systeem markt, gevolgd door Eltek op 24 procent en Delta op 16 procent. Lineage heeft 8 procent van de energie-systeem markt, die wordt gefragmenteerd ( “andere” heeft 26 procent marktaandeel).

Dan Heintzelman, CEO van GE Energy Services, zei in een verklaring

Elke nieuwe mobiele apparaat wordt aangesloten op een infrastructuur die een steeds toenemende hoeveelheid hoogwaardige stroom nodig heeft. De groei van de hoge bandbreedte internet applicaties mobiel en cloud computing versnelt dat de vraag. Een wereldwijd netwerk planeet heeft veel van de macht aan het spinnen te houden. Omdat de data-driven economie groeit, de toevoeging van business platform Lineage Power zet de uitbreiding van het aanbod van GE Energy uit het elektriciteitsnet aan datacenters, zendmasten, routers, servers en printplaat elektronica.

In het bijzonder, Lineage Power heeft een schare van grote naam klanten voor zijn AC-DC converters en de DC-DC converters. Klanten zijn onder meer AT & T, Verizon, Cisco, Hewlett-Packard en Oracle. Lineage Power, waarvan 2.300 medewerkers een jaaromzet van $ 450.000.000 heeft, is voor het laatst in particulier bezit zijn van de Gores Group. Het bedrijf was eigendom van Tyco.

Morgan Stanley-analist Scott Davis zei

(Lineage) rechtstreeks concurreert met Emerson Network Power bedrijf in de Power Conversion markt. We denken dat deze markt kan groeien met een high single lage dubbele cijfers rente, gedreven door mobiele proliferatie internet, cloud computing en eisen van energie-efficiĆ«ntie. De belangrijkste klanten zijn onder andere telecom service providers, OEM-fabrikanten, en dataopslag providers. Sommige van de producten Lineage’s zijn sterk gemanipuleerde (bijv. AC-DC converters), terwijl andere meer commoditized (bijv. DC-DC converters).

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

GE is een verdubbeling neer op de macht infrastructuur. Het onlangs overgenomen Dresser, een infrastructuur bedrijf energie en Wellstream Holdings, die olieleidingen maakt.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek