Gartner: enterprise architecten nodig hebt in het spel te krijgen, letterlijk

Gartner-analist Philip allega geen woorden in een recente post blad voor de mond: enterprise architecten, zegt hij, moeten loslaten van de “command-and-control” model van de traditionele EA business transformatie en wendbaarheid een realiteit te maken.

In wezen, allega staten, EAS en hun zakelijke klanten moeten toegang hebben tot simulaties en gaming modellen die een grotere visuele begrip van de interacties die plaatsvinden binnen de gehele onderneming tussen mensen en systemen.

Allega definieert “visualisatie, simulatie en optimalisatie voor enterprise architectuur ‘, zoals de volgende

de virtuele levensechte voorstellingen van de gedragingen of kenmerken gebruikt om gedrag van onderdelen van het bedrijf (business processen, applicaties, gegevens, technologieën) in conceptuele, logische en fysieke systemen, met inbegrip van de interactie met hun omgeving, over meerdere landen in de tijd (huidige voorspellen en meerdere toekomst en overgangs- Staten) voor het bepalen van de optimale toekomstige staat.

Allega merkt op dat er al beweging in de richting van deze ‘alternatieve middelen om deel te nemen in EA, “en heeft zelfs een plaats ingenomen als een opkomende praktijk op Gartner’s hype cycle.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen