Garmin kondigt VivoActive HR met slanker ontwerp, geïntegreerde hartslagmeter, en nog veel meer

Garmin kondigde de VivoActive opvolger, de VivoActive HR, dat Garmin’s nieuwe geïntegreerde hartslagmeter en een verbeterde form factor omvat. Garmin kondigde ook de Vivofit 3 tracker met 1-jarige levensduur van de batterij.

Mobile World Congress 2016

Vorig jaar bezocht ik de Apple Store om te proberen een Apple Watch en vervolgens bestelde een Garmin VivoActive plaats, zie mijn volledige review. Na een paar weken al, ik keerde de VivoActive omdat het ontbrak een paar dingen die ik belangrijk vond in een dagelijkse tracker en GPS-sport horloge.

De nieuwe VivoActive HR heeft een slanker form factor in vergelijking met de boxy VivoActive terwijl het verhogen van de dikte van de geïntegreerde hartslag technologie, aangedreven door Garmin Elevate ondersteunen. Het display is ook verbeterd, waardoor een gebied dat me teleurgesteld met de originele VivoActive was. Deze touch-screen display is zonlicht leesbaar met een resolutie van 148 x 205 pixels.

De nieuwe VivoActive HR ook tracks nu verdiepingen beklommen, dat is een statistiek die is heel belangrijk voor mij en een die heel weinig apparaten volgen. Het heeft auto slapen monitoring, automatische dagelijkse stap doel aanpassingen, auto pauze tijdens het hardlopen, tempo waarschuwingen, een 5 ATM waterdichtheid rating, en slimme meldingen van uw smartphone (e-mail, tekst, sociale netwerken, oproepen, etc).

De levensduur van de batterij voor de GPS-modus is uitgebreid tot maximaal 13 uur, was eerder 10 uur, terwijl de SmartWatch modus met de 24/7 hartslag is genoteerd op acht dagen. De levensduur van de SmartWatch batterij is een beetje korter nu, was drie weken, als gevolg van de monitoring functie hartslag. Levensduur van de batterij prestaties verslaat gemakkelijk alle smartwatches en is langer dan de meeste GPS-sport-horloges ook.

De Garmin VivoActive HR ondersteunt ook groeiende Connect IQ ecosysteem van Garmin. U kunt installeren Connect IQ kijken gezichten, apps, widgets, en nog veel meer om de functionaliteit van de VivoActive HR uit te breiden, terwijl ook het personaliseren van het voor uw behoeften. Het zal beschikbaar zijn in Q2 2016 voor dezelfde oorspronkelijke prijs als de Garmin VivoActive vorig jaar, $ 249,99.

De nieuwe Garmin Vivofit 3 zal ook beschikbaar zijn in Q2 voor een prijs van $ 99,99. De Vivofit 3 lijkt op de Vivofit 2 met extra steun intensiteit minuten en Move IQ. Move IQ-technologie van Garmin, die automatisch detecteert en registreert activiteiten zonder enige interactie van de gebruiker vereist.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar