Fluccs – geregistreerde naam Flying Haggis – ogen nationale expansie

Terwijl de naam Fluccs nieuwe kan in de markt, het bedrijf heeft een geschiedenis van 16 jaar in de IT-industrie in Australië, zegt oprichter en CEO Angus Thomson.

In deze tijd heeft de onderneming actief onder verschillende namen, van Alba Internet Solutions in 1997, tot Web Hosts Australië in 2001, naar Dedicated Servers Australië, om Fluccs in 2011. evolutie van het bedrijf is “in sync met de evolutie van de web hosting-industrie, “zegt hij.

Fluccs werd vermeld als een erkende leverancier in de eerste release van het ministerie van Financiën, Datacenter-as-a-service (DCaaS) Multi Use List (MUL) en biedt nu websites, toepassingen en hosted services voor ongeveer 14.000 eindgebruikers. Het bedrijf genereerde meer dan A $ 1 miljoen aan inkomsten van vorig boekjaar.

Het richt zich op een breed scala van klanten, van kleine bedrijven en de lokale overheid om de nationale en multinationale ondernemingen, en de federale en internationale overheidsdiensten.

Volgens Thomson, software providers zijn een belangrijke klant segment. Zij maken gebruik van Fluccs ‘infrastructuur Software-as-a-service (SaaS) aanbod te leveren.

Fluccs exploiteert haar cloud-diensten uit de NextDC datacenter in Brisbane. Thomson benadrukt dat “geen gegevens ooit verlaat Australische kusten, en dit levert geruststelling aan cliënten met privacy en veiligheid in het achterhoofd.”

Om tegemoet te komen aan organisaties zoals lokale en nationale overheden, die vereisen of hun gegevens liever worden opgeslagen in hun eigen staat, Fluccs is op zoek naar de cloud locaties uit te breiden naar alle grote steden in Australië de komende twee jaar.

Lopende het onderzoek en het testen van nieuwe software en technologie vormt een belangrijk onderdeel van de visie van Thomson voor de toekomst van het bedrijf. “We zijn voortdurend het beoordelen van nieuwe technologie en software om ervoor te zorgen onze klanten ontvangen de beste oplossingen voor hun bedrijven.”

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie