Facebook lanceert interactieve Instant Artikelen over Apple iPhone

(Facebook)

Velen van ons kijken naar Twitter om ons te voorzien van het laatste nieuws, terwijl bij de plaats waar desinformatie lijkt ongebreideld te lopen blijft. Facebook’s nieuwe Instant artikelen product is ontworpen om uitgevers te helpen creëren van content voor Facebook consumptie.

Terwijl snelheid sleutel Instant artikelen, wordt ook bij het verschaffen uitgevers de mogelijkheid om een ​​interactieve ervaring voor lezers maken. Dit geldt ook voor video auto-play, inzoomen op foto’s door het kantelen van je telefoon, audio bijschriften, interactieve kaarten, en nog veel meer.

Facebook Chief Product Officer Chris Cox het volgende verklaard

Er zijn negen launch partners beschikbaar voor Instant artikelen: The New York Times, National Geographic, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News, Spiegel en Bild. Instant artikelen is de lancering van de eerste op de Apple iPhone.

Uitgevers zullen in staat zijn om advertenties te verkopen in artikelen of gebruiken van Facebook Audience Network content geld te verdienen. Data en het verkeer kan worden gevolgd door middel van comScore en andere analysetools.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test