Facebook IPO uitgesteld tot juni (gerucht)

De technologische industrie in het algemeen is al lang haar zinnen gezet voor een mei 2012 termijn als het gaat om Facebook’s 5000000000 $ initial public offering (IPO). Offers zijn meestal meestal gemaakt van drie maanden na een stevige bestanden voor zijn IPO, zodat alle geruchten slating overgang Facebook naar een naamloze vennootschap voor de volgende maand zinvol. Als het gaat om giganten zoals Facebook hoewel, soms zijn er vertragingen.

In plaats van een roadshow begint op 7 mei, kan Facebook worden op zoek om het te lanceren op 14 mei, of zelfs zo laat als het einde van mei, volgens mensen bekend met de door CNBC aangehaalde zaak. Een latere startdatum zou waarschijnlijk uitstellen initiële trading tot juni. Het probleem is Memorial Day vakantie, die valt op 28 mei Facebook wil om het te vermijden ten koste van alles, want de beurs is meestal minder liquide op dat moment, waardoor het een slechte tijd om op de weg of tot de handel te lanceren.

Een gerucht eerder gezegd Facebook zal de publieke gaan in de derde week van mei: de dagen van 14, 15, 16, 17 of 18. Een tweede gerucht deze beperkt tot slechts twee dagen: 17 mei of 24 mei, aanspraak maken op de keuze komt neer op hoe soepel de Instagram overname gaat. Een derde gerucht zei 17 mei 2012 is de waarschijnlijke kandidaat. Alle drie echter gewaarschuwd dat alles nog kan gebeuren.

17 mei zal de grote dag zijn als de Securities and Exchange Commission (SEC) het groene licht voor Facebook’s monteren papierwerk geeft. Eerder deze week, Facebook wijzigde zijn beursgang een vierde tijd, het toevoegen van informatie over de Instagram overname en de countersuit van Yahoo.

Vorige maand, een gerucht suggereerde Facebook is het stoppen van de handel in haar aandelen op de secundaire markten aan het begin van april in kennis van haar beursgang. Dit werd op de voet gevolgd door de laatste officieuze veiling van Facebook-aandelen, die leek op de geruchten te bevestigen. De laatste Facebook waardering voor beursgang van het bedrijf was $ 102.800.000.000, de hoogste nog niet.

Ongeveer twee weken geleden, een aparte gerucht suggereerde Robert Greifeld van Nasdaq won de oorlog tegen Duncan Niederauer van de New York Stock Exchange (NYSE), wat betekent dat FB zal de handel op Nasdaq en niet NYSE. Dit werd ook bevestigd in Facebook’s IPO vierde amendement.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Hoeveel is Facebook waard;? Facebook-bestanden voor $ 5000000000 IPO Facebook’s IPO in foto’s en Facebook’s IPO door de nummers; Facebook-updates IPO indienen om Zynga deal te onderstrepen; Facebook Gegevens Zuckerberg $ 500.000 salaris, 45% bonus; Mark Zuckerberg gekocht Facebook aandeelhouders ‘ stemmen voor $ 100; Facebook stelt $ 5000000000 kredietlijn, voegt 25 verzekeraars

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport