EU pronkt met e-mails achter Intel actie

Geconfronteerd met een aanval van de verwijten van de Intel PR machine, de Europese Unie Commissaris voor Concurrentie Neelie Kroes vrijgegeven stapels e-mails en andere documenten detaillering precies wat Intel deed om het te verdienen een boete € 1.060.000, de New York Times verslagen.

Intel, natuurlijk was er snel bij om deze actie te bekritiseren.

De EU ontkende beschuldigingen dat hij negeerde documenten die Intel kon excuplated en gericht op negatieve documenten.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

2003 – Een interne presentatie voor Dell merkt op dat het bedrijf geen componenten aan AMD kunt schakelen zonder het risico van vergelding door Intel, dat “kan ernstige en langdurige met impact op alle (business lines) .; 2002 zijn – Een HP exec vertelt andere werknemers een overeenkomst met Intel op het QT te houden. “PLEASE DO NOT … | communiceren naar de regio’s, je teamleden of AMD dat we tot 5% AMD worden beperkt door het nastreven van de Intel overeenkomst; 2004 – Nog een HP e-mail waarschuwt verkoop personeel dat HP alleen kan verkopen AMD-gebaseerde. PCs direct, je kunt niet gebruik maken van de commerciële AMD lijn in het kanaal in elk land, het moet direct gebeuren Als je dat doet en we gepakt worden (en we zullen) de Intel gelden (per maand) is verdwenen (ze zou beëindigen. deal). Het risico is te hoog.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september