EMC standplaatsen geïntegreerde content data management om XtremIO klanten

EMC op dinsdag gestart met technologie voor XtremIO flash systemen die data-opslag exemplaren in het geheugen kunt zetten en snijd sprawl alsmede kosten.

Oracle OpenWorld

Gelanceerd tijdens Oracle Open World, EMC geschetst technologie roept geïntegreerd exemplaar data management, of iCDM voor kort.

Bij Oracle’s klant powwow, EMC is pitching haar waren aan de database administrators alsook datacenter leiders op te bezuinigen op het aantal kopieën het houdt.

IDC schat dat 60 procent van alle data-opslag is een kopie te worden gebruikt voor herstel na een ramp back-up, ontwikkeling of onderhoud. Bijvoorbeeld, een typische database zoveel als tien exemplaren per productie instance. EMC noemt deze kopieën van een “verborgen belasting” op Oracle-omgevingen.

Sonny Aulakh, global vice president van de technische operaties voor XtremIO, zei iCDM zet alle exemplaren in het geheugen dus er is geen netwerk of back-end-bewerking is voltooid. Elk exemplaar is ruimte efficiënt en alleen nieuwe blokken worden gebruikt op een storage array.

Gewoonlijk worden database-exemplaren die op secundaire storage-systemen, maar EMC is het argument dat zij op de primaire degenen moet worden gelegd. Als een onderneming kopieën en verfrist kunnen maken van de productie, heeft de prestaties en applicatie-integratie is er kostenbesparingen zullen zijn.

Bijvoorbeeld, een 10 TB-database gebruikt om te nemen 100TB opslagruimte voor back-ups en gegevens te kopiëren. Nu dat dezelfde database nodig heeft 14TB.

EMC is het bevorderen van iCDM sinds haar klanten XtremIO hebben het ingebed in systemen die al. Klanten gebruiken het om SAP en Oracle-databases, alsook voor de ontwikkeling van toepassingen te consolideren.

Oracle houdt oog op de prijs: domineert de cloud markt; Mark Hurd biedt cloud markt prognose voor 2025, Oracle Exadata plots als een cloud service, Samsung werkt samen met Oracle voor enterprise mobiel, horloge apps

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip