EMC richt zich op de naleving van de regelgeving

Hoewel bedrijven worden geconfronteerd met extra werk van nieuwe regelgeving inzake het bijhouden en het bewaren van gegevens, is EMC presenteert Sarbanes-Oxley en soortgelijke maatregelen, mogelijkheden om te reviseren IT-processen en maken organisaties efficiënter te maken.

John Gubernat, het bedrijf de directeur van globale oplossingen voor compliance en, content management, zei: “Je moet kijken naar het maken van compliance, informatiebeheer en solide IT, integraal onderdeel van de totale IT-strategie Je kunt niet naleven zonder goed te doen. .

Hopkinton, Mass-based EMC is wervend e-mailarchivering met behulp van de Legato, opslag software. Bovendien wordt de storage specialist duwen inhoud; archiveren en terugzoeken gereedschap van een van haar partners, Mobius van bestuur; Systems, evenals zijn eigen Documentum; divisie.

In lijn met de mantra over het feit dat “oplossingen gericht,” in tegenstelling tot een loutere, verkoper van opbergdozen, EMC is ook het aanbieden van bijgewerkte en nieuwe software; functionaliteit voor zijn Centera lijn van content gericht opslag, die doorgaans; vaste inhoud grepen zoals e-mail archieven en historische documenten.

Deze mogelijkheden, Gubernat zei, zijn niet alleen belangrijk voor het ophalen van gegevens,. Binnen de Europese Unie, data-retentie wetten roepen voor bepaalde klassen van, informatie die moet worden uitgewist na een bepaalde tijd. En in de Verenigde Staten, de Sarbanes-Oxley; wet beoogt bedrijven boekhoudkundige procedures transparanter te maken, investeerders en toezichthouders.

Software van EMC en andere leveranciers maakt het nu mogelijk “automatisch verwijderen” functionaliteit, en cruciaal, records “tombstone”, zodat organisaties kunnen werken wat voor soort, van data werd opgenomen en wanneer.

Financiële effecten bedrijf Adirondack Electronics Markten heeft gebruikt voor EMC, naleving en beweert dat de tijd die het duurt om drie maanden gearchiveerd te produceren; e-mail is gedaald van dagen tot minuten.

Afzonderlijk, aan het eind van vorige week, EMC, kondigde een alliantie opslag voor zijn midrange CLARiiON producten met Samsung, in Azië.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; Virtualization; VMware bolsters vSphere, updates Horizon, Workspace ONE producten, opslag, Opslag ziet er naar binnen: actie van vandaag is in de server, niet op de SAN, Storage; EMC Q2 verkoop flat vooruit Dell fusie stemming

EMC is niet alleen in het proberen om zijn producten als oplossingen om de naleving te presenteren; problemen. Andere bedrijven met vergelijkbare strategieën omvatten reuzen zoals, IBM, evenals kleinere bedrijven, zoals Zantaz, een, leverancier van software voor het archiveren van e-mail.

Tony Hallett van Silicon.com; gemeld uit Londen.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

Opslag ziet er naar binnen: actie van vandaag is in de server, niet op de SAN

EMC Q2 verkoop platte voorsprong op Dell fusie stemming