Eerste MacBook Pro re-design in vier jaar zou kunnen komen op de WWDC met USB 3.0

Het lijkt erop dat de eerbiedwaardige MacBook Pro kan gaan op een dieet.

Het is geen geheim dat de MacBook Air een doorslaand succes voor Apple is geweest, zijn de flinterdun notebooks naar verwachting $ 7000000000 bijdragen aan bottom line van Apple dit jaar en een parade van me-too Ultrabook klonen van Intel hebben voortgebracht.

Maar terwijl de MacBook Air koestert zich in de kijker het werkpaard MacBook Pro (net als zijn grote broer, de Mac Pro) heeft niet oogstte veel aandacht. Laatst bijgewerkt door Apple in oktober 2011, heeft de MacBook Pro droeg dezelfde unibody aluminium industrieel design sinds haar debuut in het najaar van 2008.

Het wat riekt naar een gecontroleerde lek, Bloomberg meldt dat Apple een dunnere MacBook Pro zal uitbrengen op de WWDC in juni 11, 2012. Onder verwijzing naar “mensen met kennis van de plannen” Bloomberg meldt dat de nieuwe MBP’s high-definition zal beschikken, Retina Displays ” zoals die op de iPhone en iPad. ” Het is waarschijnlijk dat de nieuwe MBP’s zal worden aangedreven door de nieuwe Ivy Bridge processors van Intel en worden geleverd met OS X 10.8 “Mountain Lion” pre-ge├»nstalleerde ook.

de website Sean Portnoy merkt op dat DigiTimes ‘supply chain bronnen vermelden de nieuwe MacBook Pro’s zullen in productie gaan beginnen in juni en zal piek in juli tot en zorgen voor veel van de inventaris voor de kritische back-to-school het kopen seizoen.

De kredietverlening verder geloof de geruchten, benchmarks voor een MacBook Pro9,1 (en een nieuwe iMac desktop) runnen van een Ivy Bridge Core i7-3820QM processor opgedoken met een Geekbench score van 12.252 – ongeveer 17 procent sneller dan de huidige i7-aangedreven MacBook Pro-modellen.

Misschien wel de meest schokkende gerucht is dat de nieuwe MBP zal komen met een USB 3.0-poort, de eerste in een Mac. 9to5Mac meldt dat de nieuwste Mountain Lion beta geeft aan dat de komende Ivy Bridge machines USB 3.0 en een nieuwe NVIDIA GeForce GT 650M GPU zal steunen.

Bent u te wachten op de nieuwe MacBook Pro of is de MacBook Air aan uw wensen voldoet?

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Foto: 9to5Mac

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare