Eerste blik: Microsoft’s Lumia 950 met Windows 10 Mobile

Vandaag de dag, Microsoft’s Lumia 950 smartphone gaat over de verkoop bij AT & T in de VS en i n Microsoft Store.

Ik heb een van deze nieuwe geleend telefoons in de hand voor de afgelopen drie dagen, met dank aan Microsoft had. Zoals ik heb deze week reist in het Verenigd Koninkrijk, heb ik niet de kans om veel typische gebruik real-life met het apparaat had, en hebben alleen gebruikt het op wi-fi. Maar ik dacht dat ik snel een eerste blik te voorzien, met een meer gedetailleerde post in een week of zo.

De Lumia 950, samen met de komst Lumia 950 XL, zijn Microsoft’s eerste nieuwe ‘flagship’ telefoons in ongeveer twee jaar. Microsoft positioneert de nieuwe toestellen als telefoons voor die van ons in de 1,5 procent die nog steeds Windows Phone fans, zowel consumenten als zakelijke gebruikers.

De 950 is een 5,2-inch telefoon met een Snapdragon processor 808 binnen. Het is niet een metaal telefoon; het heeft polycarbonaat behuizing die voelt een beetje plasticky. Omdat het een Lumia Icon gebruiker die meer dan bereid om een ​​metalen body ruilen voor een lichtere telefoon was, ik ben prima met polycarbonaat.

De telefoon voelt licht, at.33 pond, of 150 g, en evenwichtig. De ruggen (die komen in wit of zwart) zijn vervangbaar en sommige mooier uitziende geval s zijn al beschikbaar vanaf derden providers.

Het scherm van deze telefoon is echt geweldig om te lezen, met een resolutie van 2560X1440. Verbinding maken met Wi-Fi is een stuk sneller en betrouwbaarder dan het is op mijn Icon (die ik heb ook gebruik gemaakt van op wi-fi toen ik in staat om hier in de Britse geweest).

De naar achteren gerichte 20 MP PureView camera met Zeiss-lens op de 950 neemt goede foto’s, met inbegrip van weinig licht foto’s. Tot nu toe heb ik niet gemerkt dat het apparaat neemt merkbaar betere foto’s dan mijn Icon doet. Er is ook een 5 MP front-facing 1080p camera op het apparaat.

De 950 geleend apparaat Ik heb heeft Windows 10 Mobile 1511 (een k a Build 10586) voorgeladen. Microsoft heeft een preview-build van Windows Mobile 10 10586 – gekletst om de RTM-release – ter beschikking van zijn Insider testers eerder deze week.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Ik heb niet met een van de Windows 10 Mobile voorbeeld bouwt voort op mijn Icon, zodat Windows 10 Mobile is gloednieuw voor mij als een Windows Phone gebruiker. Komende rechtstreeks van Windows Phone 8.1 OS naar Windows Mobile 10, heb ik vond het nieuwe OS grotendeels bekend zijn, hoewel een beetje meer hamburger-menu-happy.

Ik heb niet de kans gehad om te proberen de Continuum functie die beschikbaar is voor de 950, waarmee gebruikers de telefoon te zetten in een PC door waardoor het kan worden aangesloten op een groot scherm, toetsenbord en muis had. Dat is een van de grote mogelijkheden van Microsoft is wervend als een onderscheidende factor voor deze telefoons. Continuum ondersteuning zal alleen beschikbaar zijn voor het gloednieuwe Windows Phones zijn, niet bestaande Windows Phone toestellen.

Is de nieuwste all-rounder van de Nokia stabiel uw volgende zakelijke toestel van keuze?

Ik heb Windows Hallo op de 950, die gebruik maakt van de iris-scan-technologie om gebruikers in staat om in te loggen zonder een wachtwoord of pincode gebruiken gebruikt. Ik heb Hallo werk ongeveer de helft van de tijd die ik heb geprobeerd te gebruiken om in te loggen gehad. Ik heb het vervelender dan niet gevonden, zoals ik gewoonlijk krijg het bericht “Move Closer” en eindigen dobberden mijn hoofd rond te proberen te krijgen om me te herkennen en meld me in. (ik heb gevonden Hallo evenzo lastig op Windows 10 en ik ben er niet wordt gebruikt.) Hallo, voor mij, lijkt een technologie die heeft dat wow-factor, maar meer problemen dan het is de moeite waard voor mij.

Microsoft zal de verkoop van de 950 en de 950 XL ontgrendeld in de winkel, maar we hebben geen beschikbaarheid data voor een van beide handset op deze manier gekocht. Ik ben nog steeds te horen noch telefoon werkt op Verizon, hoewel ik een aantal geruchten dat er een kans dat Verizon kan op een bepaald moment te activeren deze apparaten heb gezien. Ik ben niet mijn adem op dat ene, dat wel.

Als de 950 op Verizon was, zou ik ontdoen van mijn Icon voor? Waarschijnlijk, want ik ben nog steeds een Windows Phone fan. Zou ik sprong van Verizon aan AT & T om het te krijgen? Ik zal meer zeggen over die moeten zodra ik bij AT & T opnieuw proberen zodra ik weer thuis in New York City.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen