Een nieuwe Mac Pro debuut op de WWDC?

De wens voor een refresh van de Mac Pro lijn is een constante refrein van content-creatie professionals en sci-tech consultants. Afgelopen zomer, geruchten van een belangrijke nieuwe model en daarna nachtkaars. De snelheid-buil bijna een jaar geleden geïntroduceerd werd beschouwd als een niet-grade. Sommigen zagen tekenen; Apple’s belofte om machines in de VS te maken, maar het laatste woord is dat dit niet de Mac Pro. Dan weer, totdat er een nieuwe Mac Pro wordt aangekondigd, is er geen zekerheid.

Met WWDC aankomen in een week, zijn er nieuwe borden. Of nauwkeuriger te zijn, nieuwe borden onderscheiden.

MacTrast Managing Editor, J. Glenn Künzler, nam een ​​kijkje op de afnemende voorraad Mac Pro’s op voorhand van WWDC. Hij noemde het een “opmerkelijke tekort.”

Stock-outs en de vermindering van de kleinhandel zijn een belangrijk teken dat Apple kan de voorbereiding van nieuwe modellen van een product vrij te geven – iets wat Mac Pro-gebruikers hebben gewacht voor een zeer lange tijd. Het is ook vermeldenswaard echter dat ook andere modellen van de Mac Pro niet worden geconfronteerd als significant voorraad beperkingen – hoewel alle modellen zijn niet in voorraad bij bij diverse grote resellers.

Een goed teken.

MacNN meldt dat de komende OS X 10.8.4-update voegt ondersteuning toe voor de NVIDIA Geforce GTX Titan videokaart, die het bedrijf is pitching voor gamers, maar die zal ook een beroep op de professionele 2D / 3D en 4K-video content markt. Volgens reviews, een three-way Scalable Link Interface (SLI) setup (kost $ 3000), de kaarten kunnen ondersteunen 5760-voor-1080-pixel resolutie over drie monitoren.

De update is ook gezegd dat een aantal verbeterde NVIDIA grafische kaart drivers te tonen gebreken, en de huidige beta te corrigeren – version12E55 – omvat ook drivers voor de GeForce GTX Titan, maar het is mogelijk een aantal van deze veranderingen zal niet verschijnen in de definitieve versie en worden simpelweg “test bed” ingezet vóór de formele opname in een toekomst te bouwen.

Mac professionals willen een krachtige, geïntegreerde machine;. De vraag blijft of Apple is toegewijd aan het, ondanks de beloften van CEO Tim Cook dat er ‘iets echt geweldig “komt in 2013.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Sommigen zijn bezorgd dat Apple ziet nu Thunderbolt als een manier om te voorkomen dat het vervaardigen van een vervanger voor de Mac Pro. In plaats van een geïntegreerde, krachtige toren bureaublad met supersnelle bandbreedte en interne bays voor uitbreiding, zouden gebruikers worden gevraagd om te doen met een iMac, en Thunderbolt voor externe expansie, zelfs voor videokaarten. PCIe-kaart kooien met deze mogelijkheid zijn aangekomen met de steun van verschillende leveranciers.

Deze vraag kan, of niet, worden volgende week beantwoord.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen