Device onafhankelijkheid en de toekomst van de mobiliteit

Dave Buchholz, Technology Evangelist, Intel IT, en ik had een interessante romp door de geschiedenis van systemen en hoe de dingen zijn veranderd door de jaren heen. Het was geweldig om een ​​collega-computer archeoloog te ontmoeten! Dan, op basis van de recente trends, hebben wij waar de dingen zijn waarschijnlijk om te gaan. Sommige van die discussie aangeraakt een paper dat Dave en een aantal van zijn collega’s meer dan bij Intel zijn gepubliceerd. Als u wilt downloaden, en lees deze white paper, klik dan hier.

Hier zijn enkele van de interessante conclusies die we besproken.

Het viel me na het debat, dat ik veel van deze zelfde dingen heb gehoord bij het spreken te futuristen van Citrix, VMware en een paar anderen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Nieuwe generaties van de gebruikers zijn gewend te werken met applicaties en data “in de wolken”, en zijn gaan verwachten onmiddellijk toegang tot wat het ook is dat ze op zoek zijn naar;. Ze verwachten dat in staat zijn om informatie die van belang te komen van overal, op elk moment, met behulp van welk apparaat ze wilt gebruiken;. Deze gebruikers hebben weinig geduld en zal niet wachten op wat ze willen. Als het niet beschikbaar zijn van de ene bron, zullen ze gewoon jagen het op ergens anders;. Ze hebben weinig tolerantie voor ingeblikte one-size-fits-all-oplossingen en aandringen op maat gemaakte oplossingen. Ze hebben weinig inzicht in of belang in een historische beeld van hoe de dingen hebben gewerkt in het verleden. Als ze iets niet willen, zullen ze niet gebruiken of zal enige manier om het te passen aan hun gading;. Ze zijn gebruikt voor het delen van hun standpunten en meningen en verwachten dat ze zullen worden overwogen;. Ze zijn gewend te werken met het apparaat en computeromgeving dat ze kiezen en verwachten dat de gegevens en toepassingen zelf zal passen bij de gekozen omgeving. Als men bedenkt hoeveel verschillende mobiele en desktop-omgevingen in gebruik zijn in een bepaalde organisatie, de vooruitzichten zijn behoorlijk intimiderend voor IT;. Organisaties, in veel gevallen, hebben deze trend genegeerd en blijven bieden verpakt, dit-is-the-way -We-do-it-hier oplossingen en lijken verrast toen mensen ze negeren en iets anders doen;. Veiligheid is steeds meer een uitdaging in deze omgeving en de resolutie kan dit virtuele verwerking, virtuele I / O en andere functies vereisen in het worden gebouwd systeemhardware.

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test