Dell daagt printer reuzen in Japan

Het bedrijf heeft ongeveer 11 procent van de pc-markt in Japan. Het zal het aanbieden van een multifunctionele inkjet printer en een monochrome laserprinter voor prijzen ongeveer 30 procent lager dan zijn rivalen.

Dell is niet het weggeven van een van haar doelstellingen voor de verkoop en is niet te zeggen wanneer zij plannen heeft om te verhuizen naar de consumables markt in Japan. Dit is een zeer winstgevende deel van de markt voor Japanse printer makers en hun wederverkopers. Analisten wijzen erop dat een prijzenoorlog in verbruiksgoederen ernstig zou deuk winsten voor de Japanse bedrijven.

Eind vorige maand, bedrijf CEO en oprichter Michael Dell geopenbaard in een persconferentie in Penang, Maleisië, dat het bedrijf ook zal brengen zijn printers in China, Maleisië en Singapore einde van het jaar.

Het duurde Dell bijna 20 jaar zijn 11 procent van de pc-markt in Japan te krijgen. Maar in slechts een jaar van de verkoop van printers in de VS, heeft een 17 procent aandeel van de multifunctionele inkjet printer markt genomen.

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Silicon.com’s Ron Coates gemeld uit het Verenigd Koninkrijk.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX