Dell beleggers blijven om afwijkende meningen te verspreiden

Southeastern Asset Management Inc is de nieuwste aandeelhouder die de mening dat het management overname, ter waarde van $ 24400000000, wordt ondergewaardeerd heeft geuit.

Reuters meldt dat de mijlpaal deal te nemen met Dell private heeft “gestoord” Southeastern Asset Management, volgens bronnen dicht bij de zaak.

Onder leiding van CEO Michael Dell, de deal bevestigd tussen de oprichter en equity firma Silver Lake Bestuur is bij afgerond; $ 13,65 per aandeel. Echter, sommige denken dat $ 20 per aandeel meer geschikt is voor de derde grootste pc-maker zou zijn geweest.

Vanwege compleet zijn in november, going private bespaart Dell de kritische ogen van Wall Street, en verwijder de noodzaak van het indienen van zowel kwartaal- en jaarrekeningen voor het publiek. Daarnaast wordt de management buy-out zal de stichter betekenen, gezien de macht; verandering business strategie en activiteiten te stroomlijnen, zonder te beantwoorden aan de aandeelhouders.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

In de afgelopen dagen, hebben andere investeerders ook uitten hun ongenoegen. Dell investeerder Catherine Christner heeft een aanklacht met Delaware Chancery Court, tegen de computer-firma, beweren dat dat de deal beleggen partijen heeft tekortgedaan, en beschuldigt Dell executives van het toestaan ​​van de pc-maker op het goedkoop om te worden verkocht. ”

Daarnaast is de publicatie zegt dat investeren partijen Alpine Capital Research and Schneider Capital Management – die ongeveer 2.350.000 aandelen collectief bezit – zijn van plan tegen de deal te stemmen. Nick Tompras, voorzitter van St Louis. Tompras-gebaseerde Alpine Capital Research, merkte op: “Laat de dwazen verkopen low -. Niet maken ons allemaal dwazen”

Als de buy-out doorgaat, kunnen Zuidoost verliezen het meest. Kochten haar belang voor meer dan $ 20 per aandeel, kan het bedrijf verliezen in de buurt van $ 825.000.000 op basis van de $ 13,65 biedprijs.

Dell is op dit moment in zijn 45-daagse “shop” periode, die zal toestaan ​​dat andere bieders naar voren te komen – maar alternatieve kopers worden niet verwacht te verschijnen.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren