Datacenter hardware te bereiken US $ 99B in 2011

De uitgaven voor datacenter hardware zal bereiken US $ 98900000000 dit jaar, met berging als belangrijkste motor van de groei, op basis van een nieuwe prognose.

Gartner meldde donderdag dat de wereldwijde uitgaven aan datacenter hardware in 2011 zal naar verwachting een stijging van 12,7 procent ten opzichte van 2010 van US $ 87800000000 zijn. Datacenter hardware omvat servers, storage en enterprise datacenter netwerkapparatuur, aldus het onderzoeksbureau.

Jon Hardcastle, research director bij Gartner, merkte in een verklaring dat de wereldwijde uitgaven in het datacenter van apparatuur zal “eindelijk te bereiken en te overtreffen niveau van 2008”. In het rapport, merkte hij op dat de groei in opkomende regio’s, vooral in de BRIC-landen Brazilië, Rusland, India en China, is een set te maken voor aanhoudende zwakte in Japan en West-Europa, in vergelijking met de pre-crisis niveau.

Het doorbrengen in opslag zal stimuleren dit jaar datacenter hardware aankopen. Hardcastle legde uit dat terwijl de uitgaven voor opslag vertegenwoordigen slechts een kwart van de totale uitgaven voor hardware voor datacenters, wordt bijna de helft van de groei van de uitgaven worden uit de storage markt.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Volgens Hardcastle, traditionele on-premise data centers zijn aangevallen door “drie kanten”. “Ten eerste, worden virtualisatietechnologieën het helpen van bedrijven om hun infrastructuur beter te benutten, het remmen van de totale groei systeem,” zei hij.

In de tweede plaats zijn datacenters steeds efficiënter, wat leidt tot een hogere systeemimplementatie dichtheden en het remmen van de vraag naar vloeroppervlakte, “voegde hij eraan toe.” In de derde plaats is de overgang naar geconsolideerde derden datacenters verminderen van het totale aantal middelgrote datacenters.

Terwijl middelgrote datacentra de crunch zal worden geconfronteerd, Hardcastle opgemerkt dat de grootste datacenter klasse zullen profiteren van de opkomst van cloud computing.

Gartner meldde dat gigantische datacenters, gedefinieerd als die met meer dan 500 rekken van de apparatuur, zijn ingesteld om de uitgaven te verhogen – goed voor 26 procent van de totale uitgaven in 2015, van 20 procent in 2010. De uitgaven van dergelijke grote faciliteiten zullen worden aangedreven door de wolk en de verschuiving van interne datacenter bepaling externe, zei hij.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s