Dallas Buyers Club piraterij letters zal niet worden verzonden maanden

Het zou kunnen zijn twee maanden voordat de Australiërs beginnen met het ontvangen brieven in de mail dan naar verluidt illegaal een kopie van Dallas Buyers Club downloaden, heeft de firma vertegenwoordigen Voltage Pictures in de rechtbank bevestigd.

Spanning zal de toegang tot de namen en adressen van de 4726 gebruikers met iiNet en zes andere ISP’s die het bedrijf van de film via een peer-to-peer-diensten tussen april en mei vorig jaar is ontleend gedownload te krijgen, maar de rechter moet eerst het opstellen van goed te keuren brieven worden verzonden naar rekeninghouders en spanning moet een zekerheid betaling aan de ISP’s maken om de kosten te dekken voor ISP’s om de details van hun klanten op te halen.

In het Federale Hof op donderdag, Voltage raadsman Ian Pike onthulde dat het bedrijf twee brieven had opgesteld: één voor directe overtreders, en één voor bedrijven met Wi-Fi, die zal worden verzonden -educatie.

De ISP’s hebben een aantal suggesties gedaan voor het veranderen van het opstellen van de brief, en justitie Nye Perram heeft gezegd dat hij zal een besluit over de definitieve ontwerp letters in de komende weken te maken.

Sprekend over Triple J’s Hack-programma op donderdag, Nathan Mattock, partner voor Marque advocatenkantoor, wat neerkomt op Voltage, zei dat het debat over de opstelling van de brieven zou betekenen dat het zou kunnen zijn twee maanden voordat brieven worden verzonden naar rekeninghouders.

“De rechtbank moet nog rekening houden met de vorm van de letter te worden toegezonden aan de rekeninghouders. Realistisch gezien zal het waarschijnlijk een maand zijn, of twee maanden voordat we de gelegenheid om namens onze klanten te sturen brieven te krijgen”, zei hij .

Mattock vertelde de website op vrijdag dat de rechter alleen toezicht voor de eerste brief aan de klanten. Dit betekent dat de volgende letters waar het bedrijf maakt een aanbieding voor een afwikkeling in contanten voor een terechtzitting te voorkomen dat niet zou worden gezien door de rechtbank alvorens wordt verzonden naar klanten.

“De rechtbank heeft alleen toezicht ten aanzien van de eerste letter te worden verzonden naar rekeninghouders. Onze klanten zullen worden verplicht om elke nederzetting op een zaak te beoordelen per geval en zo een schikking kan veranderen voor elke inbreukmaker,” zei hij.

Het bedrijf heeft eerder afgewezen suggesties van iiNet dat afwikkeling aanbiedingen zo laag kan zijn als AU $ 10.

Houweel weigerde de inhoud van de ontwerp-brief te onthullen, waarin staat dat het vertrouwelijk, maar kan worden vrijgegeven door het Federale Hof.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Mattock bevestigd dat andere ISP’s zou nu worden gericht wegens vermeende schending van de film van hun klanten, en ontkende dat iiNet was gericht op Telstra en Optus, omdat het minder middelen om te vechten tegen de zaak had.

“Wij zijn bezig met alle ISP’s. IiNet werd gekozen, samen met zes anderen … natuurlijk kunnen we niet iedereen op te nemen in een keer,” zei hij.

We deden kies een van de drie grootste in Australië, en ze in een hard bevochten strijd te zetten.

Mattock zei dat hij hoopte dat de andere ISP’s niet zou zetten een dergelijk gevecht in toekomstige gevallen.

“Natuurlijk hopen we dat het niet zo hard gevochten als de laatste set van de procedure, en dit doet fungeren als een precedent ten aanzien van de andere ISP ook.Het rechter gaf een vrij sterke uitspraak in deze zaak, die we hopen te zullen zetten bed dit aspect van de strijd, “zei hij.

Perram heeft de vrees geuit dat omdat Voltage is buiten de Australische jurisdictie, kon het bedrijf te sturen wat brieven te willen rekeninghouders en de rechtbank zou niet in staat zijn om het te stoppen.

Voltage heeft betoogd zou kunnen toekomstige gevallen tegen andere ISP’s schaden, maar Perram is op zoek naar een onderneming. Spanning wordt ook de strijd tegen de eis van de ISP’s ‘voor AU $ 108.000 in effecten om de details van de klant op te halen, met het argument dat het zou leiden tot veel duurder gevallen in de toekomst.

Mattock op donderdag zei dat hij “niet op de hoogte”, dat Voltage werd geconfronteerd met een rechtszaak in de VS over de eigen vermeende daad van schending van het auteursrecht in het gebruik van de Toho klassieke monster film karakter Godzilla was.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow