Dagelijkse Cuppa: Huawei op ASX, Lenovo stopt met het kopen, Symantec broncode lek

Dag van de Bult-itis kan alleen worden genezen met een dampende warme kop tech nieuws, is bekend. Dus gelieve drinken up.

Chinese communicatie verkoper; Huawei wil worden genoteerd op de Australian Securities Exchange (ASX), binnen de komende 10 jaar. Huawei is het niet eens met de Australische regering had nadat het werd, verbannen uit de aanbesteding van National Broadband Network (NBN) contracten, maar het ziet nog steeds een goede toekomst in het land.

Het is nog steeds goede hoop dat het kan worden betrokken bij de aanbesteding van NBN leveringscontracten in de toekomst.

Een ander Chinees bedrijf, PC en notebook leverancier Lenovo, heeft gezegd dat het zal, stoppen met het verwerven van hardware bedrijven, om zich te concentreren op software en IT-diensten. De voorzitter van Lenovo’s moederbedrijf Legend Holdings, Liu Chuanzhi, geplet ook geruchten dat het is snapping up HP’s pc-divisie.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Het lijkt erop dat de broncode van; Symantec’s Norton Utilities 2006 is uitgelekt op de Pirate Bay, en het kan het werk van Anonymous zijn.

Een boodschap van Anonymous ‘Twitter-account gevraagd Symantec om te stoppen met het maken van’ s **** y “beveiligingssoftware, zoals het is” het doden van [users ‘CPU’s].

Blijkbaar, een kwart van de tablet eigenaren nu gebruik maken van de, mobiel apparaat als hun primaire computer. De informatie is gebaseerd off van een infographic door OnlineClasses.org. Dit is nog een klap voor pc-verkopen.

British Telecom (BT) is gebleken; 163 nieuwe vezel uitwisselingen, als onderdeel van de £ 2,5 miljard uitrol van voornamelijk fiber-to-the-kast (FTTC) technologie. Dit betekent dat 1.000.000 meer woningen zal worden om supersnel breedband in het Verenigd Koninkrijk.

Meer dan in Zweden, heeft ook de mobiele operator Telia weg gesteund vanuit het idee om, dwingt gebruikers om te betalen voor het gebruik van mobiele Voice over Internet Protocol (VoIP), of ga zonder. Telia maakte zijn intenties openbaar maart, maar heeft nu gezegd dat “klanten kunnen blijven Skyping en het gebruik van andere mobiele IP-telefonie diensten, net als vandaag zal zijn.

kaarten gebouwen in real time;; MIT-onderzoekers hebben een draagbaar stuk van het vistuig dat gebouwd met behulp van Microsoft Kinect, een laser afstandsmeter en een laptop. De gelijktijdige lokalisatie en Mapping (SLAM) versnelling is nog steeds een prototype, en is ontworpen om de brandweer en hulpdiensten-response personeel te helpen.

Amerikaanse detailhandelaar in kantoorartikelen Staples is; intensivering van haar mobiele game, het maken van e-commerce investeringen en de sluiting van een aantal van haar fysieke winkels. Dit is een strategie die reeds in dienst van andere grote retailers, zoals Best Buy.

In Japan, Sony is van plan om te investeren; ¥ 50000000000 (US $ 642.000.000) in vendor belegerde camera Olympus, om de grootste aandeelhouder geworden. Vorig jaar, een aantal Olympus leidinggevenden werden gevangen in een boekhoudkundig schandaal.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test