Cybersecurity steun aan opkomende markten moet kalibratie

Het aanbieden van hulp op het gebied van deskundigheid en financiële middelen om de ontwikkeling van de markten in Azië om hun cybersecurity regimes versterken kan gunstig zijn voor het groeiende aantal Internet oplichting van deze markten steven. Hoeveel steun die moet worden toegediend moet worden gekalibreerd volgens mate van volwassenheid van de lokale industrie, dat wel.

Alan Chong, universitair hoofddocent van de wereldwijde informatiestroom politiek in Singapore Nanyang Technological University’s S Rajaratnam School of International Studies, zei dat vandaag online misdaden hebben geen geografische of politieke grenzen en veel te respecteren; cybercriminelen, die heeft gehaald ontwikkelde economieën komen meestal uit de opkomende markten. Ze doen dit omdat de ontwikkelde markten zijn meestal meer welvarende en dus maken goede doelen, merkte hij op.

Het is niet alleen de ontwikkelde markten, die worden bedreigd door de groeiende daden van online misdaden.

David Harley, senior research fellow bij ESET beveiliging, zei opkomende markten zoals China en India zijn het aantrekken van grote bedrijven, waaronder tech-leveranciers, om hun kusten in de afgelopen tijd. Deze gevestigde bedrijven zouden trekken ook de aandacht van hackers en de zwakkere IT-infrastructuur in deze markten kan het gemakkelijker te maken voor deze multinationals om aangevallen te worden, legde hij uit.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Als zodanig, als deze opkomende markten zijn niet in staat voor het uitschakelen van Internet misdaden en geen hulp wordt verleend aan hen, zou dit een negatieve “kabbelend effect” in de regio, Chong waargenomen.

Sophos ‘laatste’ Dirty Dozen ‘lijst, die’ s werelds top-spam doorgeven landen Gegevens, vond India bovenaan de hitlijsten. Een groot aantal opkomende landen zoals Saoedi-Arabië, Brazilië, Turkije, Vietnam en China alle maakte het tot de top 12 landen, ook.

Begin met “zachte” buitenlandse hulp; In termen van hoe de steun, zowel in termen van IT-expertise of financiële steun, moet worden toegediend, Chong zei dat het best de bijdragende landen of internationale organisaties “neem het langzaam” en bieden “zachte” buitenlandse hulp in plaats daarvan.

verder uit te leggen, zei hij “zachte” buitenlandse hulp heeft betrekking op het verstrekken van de expertise om de opbouw van de opkomende markt van IT-infrastructuur. Terwijl de hackers de middelen om hun online misdaden, het officiële bestuur en handhavers in opkomende markten niet over de nodige vaardigheden of gereedschappen voor het uitschakelen van deze illegale activiteiten uit te voeren kan hebben, zei hij.

Voor de ontwikkelde economieën het verstrekken van hulp aan de opkomende markten, adviseerde hij hen om te beginnen door het gedrag van IT-cursussen lokaal en leert eenvoudige dingen zoals het opzetten van webportals waarin een vermenigvuldiging van effect op de economie kan hebben en de verbetering van het lot van de toekomstige generaties.

Pas nadat de lokale IT-gemeenschap een breder begrip en bekwaamheid van de huidige technologieën kunnen ze worden getraind in cybersecurity vaardigheden, zoals het controleren op de integriteit van het systeem en het oplossen van problemen heeft opgedaan, Chong toegevoegd.

“[Landen en bedrijven] moet weten wat de juiste IT-dosering voor ontwikkelingslanden is. Te veel geneesmiddel zal doden of averechts werken, en te weinig zal niet werken,” benadrukte hij.

Harley wees er ook op de mogelijkheid van misbruik voor de ondersteuning van deze opkomende markten. Hij zei dat zodra de vaardigheden en de infrastructuur is versterkt, kan de opkomende markt voor kiezen om haar aandacht richten op degenen die hen geholpen hebben schaden.

De keerzijde zou kunnen zijn die betrokken zijn bij het aanbieden van hulp met de technologie en mankracht deskundigheid van hun aanwezigheid in het land tot het punt waar ze zaken of politieke beslissingen kunnen beïnvloeden kon vergroten, voegde hij eraan toe.

“In de echte wereld, is de kans groot dat deze steun zal komen met addertjes onder het gras,” zegt Harley.

Bovendien kan de regeringen van de ontwikkelde landen het gevoel hebben dat geld beter besteed versterking van hun eigen veiligheid, en indirect hun economie, in plaats van het subsidiëren van de ontwikkeling van een ander land, merkte hij op.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond