CTIA: Meer Analisten wegen op de prijs van de BlackBerry PlayBook

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Het is het grootste, geekiest reden voor een bar vechtpartij sinds Barney Gumble sloeg Wade Boggs voor ruzie William Pitt (Ouder) was een betere premier dan Lord Palmerston: hoeveel moet RIM kosten voor zijn komst PlayBook enterprise-tablet?

In mijn originele post, stelde ik voor dat RIM weg kon komen met een winkelwaarde catalogusprijs van $ 1.500.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Ik had vier redenen voor mijn betoog

1) het $ 2.000 prijslijst voor Avaya’s enterprise tablet

2) de PlayBook indrukwekkende specs (eerst met dual-core! 1 GB RAM! Twee HD-camera’s!)

3) succes van RIM’s in te richten op de relatief minder prijsgevoelig enterprise koper

4) de verwachte telco subsidie ​​zou waarschijnlijk brengen de twee-jarig contract prijs voor een PlayBook omlaag naar ongeveer $ 1.000 aan de consument.

Analisten snel neergeschoten mijn idee echter te zeggen dat RIM zal nodig hebben om de PlayBook goed prijs onder de iPad op $ 300- $ 350 om snel inhalen en niet een marginale speler worden gelaten.

IDC-analist Susan Kevorkian is het ermee eens de PlayBook zal sterke onderneming aantrekkingskracht vanwege de sterke beveiliging BlackBerry’s reputatie. Ze denkt niet dat de hierboven verwachte prijzen zijn te agressief at all.

RIM “wil niet worden geprijsd uit de markt,” zei ze.

Enterprise Mobility Foundation oprichter (en voormalig Yankee Group, Strategy Analytics en IDC-analist) Philippe Winthrop denkt dat de PlayBook zal uiteindelijk gaan voor tussen de $ 499 (iPad instapprijs) en $ 599.

Als ik hen (RIM) was, zou ik de (winst) marge getroffen om het make-up op het marktaandeel te nemen, “zei hij.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september