Cisco te gooien voor NBN werk

Cisco Systems deze week zei dat het zou reageren op oproep Terria voor bedrijven om de producten en diensten die nodig zijn om de federale overheid $ 4700000000 nationale breedband netwerk op te bouwen te leveren.

Cisco’s Les Williamson, (Credit: Cisco Systems)

Het is zeker in onze ruimte, “Cisco’s Australië en Nieuw-Zeeland vice president Les Williamson vertelde de website.com.au in de marge van het bedrijf de jaarlijkse Networkers conferentie in Brisbane.” We zullen dat als een bedrijf en reageert worden aangepakt; dienovereenkomstig.

Williamson zei dat Cisco zou kunnen omgaan met de behoeften Terria geschetst, zijnde, de diensten, apparatuur en architectonische intellectuele eigendom en de eisen, en benadrukte lange geschiedenis van Cisco van het leveren, diensten en producten aan service providers, met 25 procent van; wereldwijde omzet afkomstig uit dat deel van het bedrijf.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

We hebben een zeer diepe geschiedenis met zowat elke telco in; Australië. Dus zijn we van plan om door te gaan, ‘zei hij.

Telco’s nog steeds het kopen; Ondanks de beweringen dat de onzekerheid over de federale overheid, de nationale breedbandnetwerk heeft gemaakt telco slepen hun voeten op; investeringen in het netwerk, heeft Cisco geen daling van de vraag gezien, volgens Williamson.

Ik heb niet iemand te schrijven naar me toe en zeggen, want van de NBN, ik ben niet van X of Y doet niet te doen, “zei Williamson.” Of, natuurlijk is het op het politieke landschap … maar [telco’s zijn] om op ; met hun bedrijf. Ze moeten. Omdat er vraag daar.

Hij zei dat de investeringen in de sector ging door fasen, maar; koppeling van elke vermeende neergang aan het NBN werd een lange boog te tekenen.

Michael Boland, Cisco onderscheiden systems engineer, Australië en Nieuw-Zeeland zei dat het bedrijfsleven was het kopen en de dragers, zelfs als ze naar beneden roll-outs had vertraagd, nog steeds vereist Cisco’s; diensten.

[Carriers zijn] het verhogen van hun capaciteit van hun toegang, netwerken, en de toegang tot netwerken zijn verschrikkelijk stoelt op, breedband, maar achter dat ze het erg druk het uitrollen van hun, aggregatie stoffen en hun kernen, “zei hij.

Cisco heeft een rol kunnen spelen in die, om dragers geweest, compartimenteren en virtualiseren van hun netwerken om nieuwe vormen te behandelen; diensten, zei hij, evenals het werken architectonische modellen, verwerken van gegevens in grote hoeveelheden.

De verandering van voorbereiding tot breedband te bouwen slechts een zijn, verandering in de rol van het bedrijf, zei Boland. “We gaan meer vanuit een, infrastructurele, architectonische rol inzet die we vandaag doen om een; vervulling rol,” zei hij.

vooral uit het bedrijfsleven de ruimte, die zal investeren in Ethernet,, totdat de uitrol gebeurt, is er nog steeds groei, ongeacht welke snelheid breedband is achter de rug, zei Boland;. Er is nog steeds groei. Alles wat we nu bespreken … is wat de helling van, de curve zal zijn voor de groei. Het is niet alsof er een; downswing.

Suzanne Tindal reisde naar Brisbane als gast van Cisco; Systems.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’