Cisco slokt Jabber

Cisco zei vrijdag dat is het kopen van messaging software bedrijf Jabber voor een onbekend bedrag.

De networking gigant zal het vouwen in de samenwerking uit, die WebEx en Cisco’s unified communications suite omvat. In een verklaring, zei Cisco Jabber de aankoop zal “uit te breiden het bereik van onze huidige instant messaging service en de mogelijkheden van onze samenwerking platform uit te breiden.”

Jabber verbindt een groot aantal instant messaging platformen, waaronder Microsoft Office Communications Server, IBM Sametime, AOL AIM, Google en Yahoo. De deal wordt naar verwachting in de eerste helft van 2009.

In veel opzichten de meest recente Cisco verhuizing is gewoon een andere data punt in wat lijkt op een samenwerking gevecht met Microsoft zijn. Cisco zei dat het wil de benchmark in collaboration tools zijn.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze