Cisco lijdt twee vermeende fraude

Een computer helpdesk technicus is belast met het proberen te frauderen Cisco van meer dan $ 10 miljoen (£ 5.18m).

Michael Kyereme werd gearresteerd op vrijdag op beschuldiging van het proberen te frauderen Cisco door vals te spelen één van de programma’s van het bedrijf, dat vervangt gebroken of defecte onderdelen gratis.

Kyereme werkte als een third-party aannemer bij de Stad van Newark in New Jersey, het helpen van de lokale overheid werknemers met een netwerk queries. Volgens de aanklacht door de politie in New Jersey, beval hij ongeveer 280 onderdelen van Cisco over een periode van vijf jaar ter waarde van ongeveer $ 10 miljoen. Een artikel geschreven door de Associated Press zegt dat hij wordt nu vastgehouden in hechtenis, afwachting van hun proces.

In een onderzoek van thuis Kyereme’s, onderzoekers naar verluidt ontdekt meer dan $ 3m waarde van onderdelen.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

In een ander incident met Cisco, Michael Daly, een 53-jarige man Massachusetts, werd gearresteerd op dinsdag beschuldigd van fraude nadat hij naar verluidt gebruikte valse identiteiten bestellen van onderdelen van Cisco op ten minste 700 gelegenheden. De regeling betrokken voorwenden om een ​​klant te zijn, dan is het bestellen van onderdelen van het bedrijf om Cisco delen die had gebroken “vervangen”. De zogenaamd gebroken onderdelen werden verkocht op de open markt. Op momenten dat hij uitgedaagd werd, Daly naar verluidt terug waardeloos onderdelen.

Cisco weigerde commentaar te geven.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen