Cisco benoemt een nieuw ANZ hoofd

Cisco heeft vandaag aangekondigd dat het een executive aan het hoofd van het bedrijf in Australië en Nieuw-Zeeland, Richard Kitts gevonden.

De rol werd met lege midden van vorig jaar, toen voormalig hoofd Les Williamson werd gepromoveerd tot vice-president voor de regio Azië-Pacific zijn. Echter, hoewel de ANZ rol niet is gevuld tijdens al die tijd, Kitts zal niet van start in zijn nieuwe functie tot en met maart.

Kitts werkte eerder bij Nokia-Siemens Networks (NSN), waar hij 10 jaar was geweest. De laatste functie die hij met NSN werd managing director, Indonesië. Hij heeft ook tijd doorgebracht met Motorola in Europa en Azië.

Kitts zal werken van North Sydney kantoor Cisco’s en zal naar Williamson melden.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

“Ik kijk ernaar uit om te verwelkomen Richard Cisco. Richard brengt een uitstekend track record van de prestatie bij mensen leiderschap, business management en customer engagement, en we zijn erg blij dat hij heeft besloten om zijn schat aan kennis en ervaring om Cisco en brengen onze klanten en partners, “aldus Williamson.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen