Chip en PIN, contactloze komt voor EFTPOS

Terwijl elektronische betalingsverkeer niet veel zijn veranderd sinds ze 26 jaar geleden werden geïntroduceerd, heeft EFTPOS erkend dat de technologie is op het punt waar het moet veranderen om de consumenten en handelaren te voorzien van een andere keuze.

Spreken bij Bank Tech 2012 in Sydney vandaag, EFTPOS managing director Bruce Mansfield zei dat het bedrijf is op zoek naar uitbreiding van de technologie die het gebruikt. Het is de eerste fase van de overgang naar EMV (Europay, MasterCard en VISA) chiptechnologie afgerond, en verwacht dat de tweede fase piloot afmaken tegen het einde van het jaar.

Mansfield zei dat tijdens de pilot, zorgen zijn gerezen om ervoor te zorgen dat de contactloze opties werden ingevoerd om de consumenten en handelaren een keuze te geven en ervoor te zorgen dat deze wijze van betaling niet uitsluitend beperkt was tot concurrenten.

Hierdoor Mansfield dat contactloos betalen is nu ingesteld op betaalautomaten ‘EMV uitvoering kort nadat het wordt uitgerold in 2013-14 volgen.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Mansfield zei dat EFTPOS Ook onderzoekt manieren om te tikken in card-not-present (CNP) betalingen. Volgens hem, EFTPOS ligt op een relatief laag niveau van de fraude – ongeveer AU $ 10 miljoen per jaar – omdat het niet CNP betalingen aan te bieden, maar hij zei dat het bedrijf ook heeft erkend dat er het potentieel om een ​​methode van online betalingen in eigen land aan te bieden.

Op dit moment heeft EFTPOS vastgesteld dat ongeveer 75 procent van de Australische online aankopen zijn van Australische bedrijven, wat neerkomt op een belangrijke markt voor EFTPOS te gaan. Dit zou ook vereenvoudiging van het proces van het bijhouden van fraude, aangezien een veelgebruikte tactiek voor oplichters is naar rechtsgebieden te springen om de zaken voor de rechtshandhaving organisaties bemoeilijken.

Mansfield niet volledig uit te sluiten van de internationale online betalingen.

Onze focus en prioriteit zal blijven om de binnenlandse betalingen – ten dienste van de behoeften van de Australische consumenten en handelaren – maar natuurlijk, is er behoefte om te overwegen wat we nodig hebben om internationaal te doen.

Hij zei dat dit kan worden gedaan als EFTPOS waren om samen te werken met een internationale organisatie, en dat is al interesse van diverse organisaties bereid om samen met EFTPOS te doen ontvangen.

Mansfield ook aan de orde van de recente nieuws dat de Commonwealth Bank heeft; vrijgegeven nieuwe mobiele point-of-sale apparaten, waardoor het apparaat overweldigende steun.

Het ding dat me het meest beviel … was dat dat apparaat verstandig aan de behoeften van vandaag en van de consument en handelaar van morgen. Het steunde magstripe met PIN: aankruisen; EFTPOS [ondersteunt]. Het steunde chip met pincode: aankruisen; EFTPOS [zal steunen] toen we uitrollen EMV. Het steunde contactloze: vink, het zal een toekomstige uitbreiding zijn.

Mansfield zei dat terwijl de industrie al is het upgraden van point-of-sale apparaten om contactloze ontvangers zijn onder andere, de Commonwealth Bank had een stap verder door de introductie van nieuwe technologie op hetzelfde moment verdwenen.

“CBA kwam gisteren en zei: ‘Nou dat is goed, we hebben één van die, maar hier is wat we denken dat de toekomst in petto:-tablet gebaseerde betalingen’ ‘, zei hij.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld