China smartphone markt raken ‘verzadigingspunt’ point

China’s smartphone markt is op weg in de richting van verzadiging van dit jaar, waar de fabrikanten waarschijnlijk zal moeite hebben om een ​​duurzame groei te realiseren.

De Chinese smartphone markt was een sterke groei doorgemaakt in de afgelopen jaren met de verkoop goed voor meer dan 82 procent van de totale verkoop van mobiele apparaten in het derde kwartaal van 2013, zei C.K Lu, principal analist bij Gartner, in een China Daily verslag. Sprekend op een persconferentie in Peking, de analist zei dat het land de smartphone penetratiegraad kan 90 procent dit jaar te raken.

Lu waarschuwde: “. De Chinese markt voor smartphones wordt steeds verzadigd Dat betekent dat gsm-bedrijven zal het moeilijk vinden om een ​​gestage groei in China te handhaven te beginnen in 2014.” Hij voegde eraan toe, echter, dat fabrikanten van mobiele telefoons in de markt zijn “echt veerkrachtig” en zal erachter te komen manieren om te overleven.

Volgens Gartner schattingen zal ongeveer 443.500.000 mobiele telefoons dit jaar worden verkocht in China, waardoor het totaal aantal mobiele telefoons tot meer dan 1070000000. Sommige 395 miljoen smartphones worden geprojecteerd dit jaar worden verkocht, goed voor 31,5 procent van de totale verkoop van smartphones wereldwijd.

China’s transport apps bewegen miljoenen in fondsen; Alipay afziet van heffing mobiele transacties te rijden; China het opstellen van nadere regeling voor mobiele betalingen; Tencent stelt betalingsdienst op WeChat; Bijna 80 procent surfen op het web in China via mobiele apparaten

Lu merkte op dat de Chinese smartphone-gebruikers kiezen voor producten die waarde bieden voor uw geld, hebben een sterk merk, en zorgen voor een goede klantenservice. Het citeren van een enquête die gemiddeld inkomen shoppers in China hoogtepunt merk en customer care aangetroffen als de bovenste twee IT aanschaf van factoren, zei hij: “Chinese klanten willen niet alleen, low-cost of goedkope producten Vendors kan China niet langer behandelen als een. van de opkomende markten waar een focus op lage prijs is voldoende om het marktaandeel te laten groeien.

Volgens Gartner, mobiele telefoons in de premium prijssegment wil de klok van de hoogste groei in het land in de komende vijf jaar. Deze sector is naar verwachting goed zijn voor 20 procent van de totale omzet, klimmen naar 32 procent in 2017.

China is momenteel de thuisbasis van meer dan; 618 miljoen internetgebruikers, 80 procent van hen toegang tot het web via hun smartphones.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar