China orders Govt sites Buck

De Chinese regering heeft haar agentschappen bevolen om hun websites regelmatig bij te werken, en merkt op dat onbeheersbare websites moet worden stilgelegd, aldus een lokale nieuws rapport.

Staatsmedia Xinhua zaterdag gemeld dat de Chinese Raad van State stuurde een circulaire instrueren van lokale overheden en instanties om hun websites regelmatig te actualiseren en uit te werken noodplannen voor potentiƫle cyberaanvallen.

Het bekritiseerde sommige lokale overheden voor hun sites niet vaak bijwerken en voor het bevatten van gebroken links, waarin staat dat deze de Chinese regering zou geven een slecht imago en verminderen haar geloofwaardigheid.

Overheidsinstellingen kregen het advies om voortdurend verbeteren van de beveiliging van de website om cyberaanvallen of ongeoorloofde inhoud te bewerken vanwege hacks te voorkomen, volgens de circulaire.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

De nota stelde ook voor overheidsdiensten “doortastend” shut down sites of kolommen die niet goed kan worden beheerd.

In het bericht, de Raad van State ook benadrukt de belangrijke rol die websites te spelen in het verbinden van de overheid met de Chinese bevolking. “Het is door middel van interactie en het oplossen van problemen die we de massa’s aan te trekken,” zei hij.

Overheid wendt zich tot microblogs, ondertussen, een apart verslag maandag door China Daily opgemerkt dat microblogging is betrapt op tussen overheidsinstanties en ambtenaren.

Onder verwijzing naar onderzoeksresultaten gepubliceerd door de Fudan University, het persbureau gezegd, met ingang van 20 maart, hebben ten minste 2428 microblogging-accounts is opgericht door instanties en functionarissen.

Uit het onderzoek is ook gebleken dat de rechtshandhaving van het land schreef het meest en hun microblogs waren “het meest behulpzame” aan het publiek, eraan toevoegend dat de politie gebruikte microblogging sites om informatie te publiceren, evenals vragen de online gemeenschap voor hulp bij het lopende onderzoeken.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen