CES 2014: CSR onthult Bluetooth Smart sieraden

Wearable technologie is een snel opkomende, mega-trend, want 2014, en UK-gebaseerde draadloze onderneming CSR (Cambridge Silicon Radio) ligt direct aan trend, onthulling van een reeks van Bluetooth Smart sieraden op de CES 2014 in Las Vegas vandaag.

Innovatie; Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen, innovatie, Apple’s mislukt fashion gok

Ontworpen met inbreng van Cambridge-based ’boutique’ juwelier Cellini, CSR’s techno-hangers zijn prototypes bedoeld om aan te tonen hoe het bedrijf CSR1012 Bluetooth Smart platform kan worden gebruikt. De CSR1012 is een klein-PCB-based platform dat gebruik maakt van een on-chip geschakelde voeding die tussen 1.8V en 4.3V, die het mogelijk maakt te worden aangedreven door compacte lithium-polymeer batterijen.

Het artikel hierboven afgebeeld kunnen gebruikers te waarschuwen voor meldingen op hun smartphone – bijvoorbeeld, knipperend blauw als een audio-oproep of sms-bericht wordt ontvangen. Ondersteuning voor de Apple Notification Center Service (ANCS) maakt-CSR1012 gebaseerd wearables bijzonder geschikt voor gebruik met de iPhone, maar het bedrijf is ook bezig met Android-ondersteuning. Bij een pre-CES voorvertoning in Londen, een Android-app die gebruikers in staat stelt om de kleur en knipperende patronen van de sieraden te stellen werd aangetoond

Ontwikkelaars willen Bluetooth Smart producten te verkennen, kan CSR’s onlangs vrijgegeven $ 99 Starter Development Kit, die een hardware-ontwikkeling boord, een CSR1010 module, een mini-USB-kabel, plus setup en quick-start gidsen omvat gebruiken. Applicatie-ontwikkeling is via de CSR μEnergy Software Development Kit.

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok