CES 2013: Linksys targets ‘slimme’ huizen met nieuwe router serie

LAS VEGAS – Linksys is aan boord springen met de all-around slimmer huis configuratie met de introductie van zijn nieuwe draadloze router serie voor de consument.

Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1750 HD Video Pro, EA6700: Ontworpen voor “power users” met 10 of meer aangesloten apparaten terwijl de steun HD streaming op iets van smart-tv’s naar smartphones. De dual-band AC1750 wordt verondersteld te leveren Wi-Fi snelheden tot 1,300Mbps op een 5 GHz band en tot 450 Mbps op de 2,4 GHz-band; Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1600 Video Enthusiast, EA6400:. Ontworpen voor woningen met 06:55 aangesloten apparaten. Deze dual-band router is bedoeld om Wi-Fi snelheden bieden tot 1,300Mbps op de 5 GHz-band en tot 300 Mbps op de 2,4 GHz-band; Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1200 Geavanceerde Multimedia, EA6300:. Bedoeld voor kleinere woningen met 04:57 aangesloten apparaten, zoals smartphones, desktops en zelfs slimme tv’s, de AC-1200 biedt tot 867Mbps op 5 GHz band en tot 300 Mbps op de 2,4 GHz band.

Geïntroduceerd op de Consumer Electronics Show op maandag, is de Linksys Smart Wi-Fi portfolio uitgebreid met drie nieuwe 802.11ac aangedreven Smart Wi-Fi Routers en een compacte 802.11ac USB-adapter naast een aantal nieuwe features en apps.

Op basis van de manier waarop Linksys heeft ontworpen en omlijst deze routers, wordt de Cisco-dochtermaatschappij’s idee van een slimmere thuisbasis voor ongeveer centrum maken van multimedia-inhoud overdraagbaar en toegankelijk in de buurt direct mogelijk terwijl ze beheersbaar van desktop en mobiele interfaces.

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Hier is een overzicht van de drie nieuwe draadloze routers

Voorbij de 802.11ac-technologie, deze routers doen delen wat meer gemeenschappelijke kenmerken die zich richten op het vereenvoudigen van Content Transfer. Om te beginnen, allemaal sport Gigabit Ethernet en USB 3.0-poorten voor het aansluiten van USB-sticks, harde schijven en andere apparaten voor het verstrekken van een ander medium om de overdracht van bestanden tussen de aangesloten apparaten, zoals smartphones en laptops.

Daarnaast Linksys geïntegreerde bundelvorming technologie te versnellen van de transfer snelheden, terwijl het stimuleren bereik van het netwerk.

Linksys is ook van plan te binden in een aantal nieuwe apps die gebruik maken van het vermogen van de Smart Wi-Fi-platform om op afstand toegang te krijgen tot de opslag aangesloten op de router.

Men noemde FileFinch misschien wel het meest interessant voor zakelijke doeleinden is dat het voorziet in een persoonlijke, veilige cloud-oplossing met behulp van eigen hardware van de eigenaar. Gebruikers sluit een USB-stick of harde schijf met een Linksys Smart Wi-Fi Router en klik op om hun accounts te koppelen. Op dat moment, moeten ze in staat zijn om toegang tot bestanden vanaf elke locatie.

De nieuwe Linksys 802.11ac aangedreven Smart Wi-Fi Routers, de Linksys AC 580 USB Wi-Fi-adapter, software features en Smart Wi-Fi mobiele apps zal beginnen met het uitrollen van dit voorjaar.

Hoewel deze releases bieden een aantal kleuren over de toekomst van het bedrijf op het product kant, de zakelijke kant is een beetje troebel. Ter herinnering, werd gemeld, in december dat Cisco is van plan om overboord te gooien Linksys, een bedrijf dat het voor $ 500 miljoen gekocht in 2003. Echter, er is niet veel van een update sindsdien op dit front.

Afbeelding via Linksys

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)